Adelheid Roosen wint Loden Leeuw

Adelheid Roosen heeft de twijfelachtige eer gekregen de Loden Leeuw van 2015 te ontvangen. Ze is de meest irritante BN’er in een commercial, zo oordeelt het publiek van AvroTros-programma Radar. Dit jaar zijn er zo’n 70 duizend stemmen uitgebracht op de tegenhanger van de Gouden Loeki, de prijs voor de leukste tv-commercial.

Adelheid maakt reclame voor uitvaartverzorger Yarden. Doel van de spot is om afscheid nemen bespreekbaar te maken. “Alle bedoelingen ten spijt vonden de kijkers de toon van de theatermaakster irritant”, aldus Radar-presentatrice Antoinette Hertsenberg. De concurrenten van Adelheid waren onder andere Arie Boomsma en Wilfred Genee.

In Radar is ook een Loden Leeuw uitgereikt aan de meest irritante commercial. Die gaat naar reisorganisator TUI.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>