Fiona Hering gaat aanstaande Nederlandse topmodellen keuren

De reality-serie America’s Next Topmodel was een doorslaand succes op RTL en momenteel doet de Britse variant het ook niet slecht. Maar Nederland zou Nederland niet zijn als we er een eigen, Hollandse kopie van maken. In juli moet Hollands Next Topmodel te zien zijn op RTL 5. En wie kun je daar nu beter voor benaderen dan society-queen Fiona Hering?

"Ze hebben me inderdaad gevraagd", geeft Hering toe in de Gooi- en Eemlander. "Niet om het te presenteren, daar zoeken ze nog een model voor, maar om in de jury te zitten."

In het stukje valt te lezen dat Hering haar deelname nog overweegt, maar het lijkt me evident dat ze uiteindelijk toehapt. Wie anders moet er in de jury plaatsnemen? De dames en heren die ook al in de vleesmarkt Veronica’s Lekkerste zaten soms?

Fiona zegt ook nog in de krant: "24 juni komt er een soort van oproep op televisie of een selectie waarbij er een groep kandidaten overblijft."

Nederland bracht al enkele modellen voort, maar voor zover ik weet wisten maar weinigen – of zelfs niemand – het tot de belangrijke catwalks te schoppen. Wellicht brengt de Hollandse variant, geproduceerd door Endemol, daar verandering in.

Nu maar hopen dat Fiona hiermee meer kijkers scoort dan bij de Nederlandse variant van Herken de Homo.

Zie ook:
- ‘Yfke Sturm op zoek naar the next Dutch topmodel’ (bericht 22 mei)
- Ook de Britten gaan op modellenjacht
- Vrouw: Winnares America’s Next Top Model bekend
- Fashion: Op jacht naar het nieuwste Britse topmodel
- Fashion: Deutschland’s next topmodel

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Fiona Hering gaat aanstaande Nederlandse topmodellen keuren

 1. Melissa

  Smullen! Ik hoop niet dat Daphne Dekkers dit gaat presenteren, maar iemand als Frederique van der Wal…

    /   Reply  / 
 2. Judy

  sorry hoor, maar frederique van der wal kan absoluut NIET presenteren!! ze heeft dat al eens eerder gedaan voor een andere modellenwedstrijd op sbs 6 en dat was echt verschrikkelijk. ze zei soms letterlijk: wat moet ik nu ook al weer zeggen?

    /   Reply  / 
 3. Nina

  Ik zou het super vinden om hier aan mee te doen! Weet iemand waar je je kan inschrijven??

    /   Reply  / 
 4. Tessa

  ja, ik wil ook even kijken op de site waar je je kunt inschrijven. Het is in de reclame tijdens britisch next topmodel voorbij gekomen, maar ik weet t niet meer!
  weet iemand het?

    /   Reply  / 
 5. Nik

  Nooit heeft een Nederlands model het tot de belangrijkste catwalk geschopt? Ooit gehoord van Karen Mulder?
  Zo Hollands als de pest, een tijdje uber beroemd, toen een breakdown en nu al tijden stilte.. maar ze stond er mooi wel, op die belangrijkste catwalks.

    /   Reply  / 
 6. Herman

  ik heb van best veel dingen verstand, maar van mode en modellen totaal niet. dus ik heb dat ook voorzichtig opgeschreven. evengoed bedankt voor je aanvulling

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>