‘RTL wil Wie Ben Ik nieuw leven inblazen’

Aan creativiteit een gebrek bij RTL. Na talloze Nederlandse bewerkingen van Amerikaanse succesformules lijkt de laatste trend het opnieuw leven inblazen van oude Nederlandse formules. Onlangs werd al bekend dat RTL graag een nieuwe Flodder wil opnemen en nu zou ook Wie Ben Ik uit het archief zijn gehaald. Volgens Evert Santegoeds zou Linda de Mol het programma presenteren, Gordon is panellid en dan wordt nog gezocht naar een ander panellid.

Dat andere panellid zou zomaar André van Duin kunnen worden, die een meerjarig contract met Talpa sloot. Ook hij lijkt door de overname van Talpa weer bij RTL terecht te komen. Anderzijds zouden twee lolbroeken in één programma misschien wel erg veel van het goede worden.

In de beginjaren van RTL 4 werd Wie Ben Ik met veel succes uitgezonden. Jarenlang vormden André van Duin, Ron Brandsteder en Caroline Tensen het vaste team. Laatstgenoemde werd later vervangen door Mariska van Kolck waarna het programma al snel stopte.

Wie Ben Ik met Linda en Gordon. Bij Just the Two of Us vormden ze een leuk koppel, al was twee uur onderbroekenlol van Gordon wel wat veel van het goede. Wie weet is een half uurtje lang genoeg.

Maar goed, we wachten ook nog steeds op de revival van De Zwakste Schakel, daar hoor je ook nooit meer wat van.

Zie ook:
- RTL blaast De Zwakste Schakel nieuw leven in

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “‘RTL wil Wie Ben Ik nieuw leven inblazen’

 1. Joost

  Is daar al een presentatrice van bekend dan? Er gingen eerst geruchten over Heleen van Royen.

    /   Reply  / 
 2. Valpa

  De kans van je leven moet terug. Of geef nooit op met PJR!

    /   Reply  / 
 3. Daan

  Andre van duin terug met Wie ben ik! Niet die flauwe Gordon!

    /   Reply  / 
 4. Herman

  Idd, gerucht ging toen van Heleen van Rooyen. Ik begreep dat Rosalie van Breemen de nieuwe bitch van De Zwakste Schakel moest worden. Maar dat hele gerucht is nu al van een jaar terug. Misschien toch weer teruggelegd op de plank.

    /   Reply  / 
 5. Tv Time

  Van Duin en Brandsteder is ook mogelijk! lijkt mij wel weer leuk

    /   Reply  / 
 6. Dario

  Ik weet nog wat formats voor RTL4. Wat dacht u van Wie van de drie, of Babbelonie?

    /   Reply  / 
 7. Martijnjdd

  Als ‘t terugkomt, hoop ik ook op Ron en André. De chemie tussen dit duo blijf ik leuk vinden. De rol van de presentator is heel beperkt, dus verwacht ik daar geen Linda de Mol.

    /   Reply  / 
 8. michel

  als het dan terug moet komen graag daphne bunskoek als presentatrice en ros stenders en jeroen van koningsbrugge als teamcaptains gewoon lekker vernieuwen! andre en ron(op zijn plek bij dancing)is echt niet meer van deze tijd! dat was al te zien aan de nieuwe tenkromde afleveringen van laat ze maar lachen (wie kan dit programma helemaal uitzitten?)

  en als er toch oude programma terug komen graag de avondturen op fort boyard met valerio zeno of beau van erven dorens als presentator!!!

    /   Reply  / 
 9. bjorn

  nu nog geef nooit op en telekids terug op de buis

    /   Reply  / 
 10. michel

  en wat mij betreft idols 4 met valerio zeno en froukje de both

    /   Reply  / 
 11. Joost

  Gewoon Ron en Andre, anders is het geen wie ben ik!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>