Leomiek Rijkenberg, potentieel winnaar Het Zesde Zintuig

De tweede aflevering van Het Zesde Zintuig is gisteren uitgezonden. Opnieuw maakten we kennis met vier nieuwe kandidaten die claimen een ver ontwikkeld paranormaal talent te hebben. In deze aflevering ook Leomiek Rijkenberg, de vrouw die presentator Beau van Erven Dorens in meerdere interviews al noemde als toppertje. Inderdaad, Leomiek doet het heel goed.

Opdracht 1: Vind een meisje dat zich heeft verstopt in het sprookjesbos, waar meer dan 300 verstopplaatsen zijn. Het is Leomiek die in 55 seconden naar het huisje loopt en nagenoeg precies aanwijst waar het meisje zich schuilhoudt.

Opdracht 2: Vind de vrouw van Bas Westerweel tussen een achttal gemaskerde vrouwen. Hulpmiddel: een ring. Leomiek wist meteen al heel veel karakteristieke dingen te vertellen over Babette aan de hand van de ring. En ze was de enige die gisteren Babette uit de gemaskerde vrouwen tevoorschijn toverde.

Opdracht 3: Wat is er gebeurd op een plek in Bussum? Beau voedt de kijker met de informatie dat er bij een vliegtuigongeluk vijf mensen zijn omgekomen, maar de kandidaten weten dit niet. Leomiek weet vrij snel allerlei treffende informatie te geven. Ook wanneer ze later met de nabestaanden spreekt, lijkt ze rake informatie te geven.

Opmerkelijk is ook het beeld dat Leomiek krijgt bij de dood van Natalee Holloway. Volgens haar is haar lijf niet opeens gaan trillen waarna het levenloos op een strand lag. Nee, Leomiek ziet en voelt dat er met haar is gespeeld als een hondje; op handen en knieen zitten met een riem om haar nek als tuigje. Alleen is de riem te strak aangetrokken, waardoor Natalee stikte.

Leomiek Rijkenberg profileert zich op internet als gesprekstherapeut en geeft ook sessies als medium. Dat lijkt me geen weggegooid geld, als ik haar gisteren bezig zag. Weliswaar is medekandidaat Tessa ook erg sterk, maar Leomiek scoorde bijna de volle 100 punten. We krijgen nog acht kandidaten te zien, maar het moet raar lopen wil Leomiek niet in de finale komen.

Zie ook:
- Eindelijk: tweede reeks van Het Zesde Zintuig
- Er is meer voor Beau van Erven Dorens

29 Reacties // Reageer

29 thoughts on “Leomiek Rijkenberg, potentieel winnaar Het Zesde Zintuig

 1. Judy

  echt supergaaf dat mijn tante het zo goed doet in dit programma!!!
  You go Leomiek!

    /   Reply  / 
 2. Gioia Made Soap

  Beste Leomiek
  ik vind je geweldig zoals je de dingen plaatst in het heden,
  en je gave vind ik zeer bewonderenswaardig.
  Graag zou ik wel een reading bij jou willen aanvragen, als de tijd daar is..
  groetjes
  Georgette

    /   Reply  / 
 3. Judy

  @Gioia Made Soap

  als je een reading met Leomiek wilt, kun je het beste haar persoonlijk benaderen, aangezien dit niet haar site is.

  je moet haar naam maar eens googlen, vind je haar zo! ;)

    /   Reply  / 
 4. Liesbethvandijk.com

  Oef Leomiek…………adverteer jij jezelf op Speurders………haal het er af!

    /   Reply  / 
 5. Judy

  waarom zou ze dat eraf halen??

    /   Reply  / 
 6. Gioia Made Soap

  ja, ik vind dat het een ieder vrij staat om te adverteren waar hij of zij dat wil

    /   Reply  / 
 7. JaJa

  Nou Liesbeth, volgens mij ben jij degene die het meest geniet van alle aandacht en op alle mogelijke manieren in het nieuws probeert te blijven.

  Waarom zou Leomiek niet mogen adverteren? Zelf heb je er geen moeite mee om zelfs in een post op deze site je eigen website te promoten. Of heb je je naam laten veranderen in Liesbethvandijk.com?

    /   Reply  / 
 8. Jojanneke

  Bedoelt Liesbeth niet dat ze er met 06-nummer op staat en straks dus plat wordt gebeld, of mensen opeens aanbellen?

    /   Reply  / 
 9. Judy

  Haha, dat is natuurlijk ook de bedoeling van Leomiek. Dat ze platgebeld wordt!!

    /   Reply  / 
 10. Erica

  Ik vind jou heel goed Leomiek, ga zo door!!!
  Hopelijk win je de finale!

    /   Reply  / 
 11. Resi

  Leomiek zit inderdaad bij spirit4u en kan je direct met haar in contact komen,helaas was ze bezet maar een belgische rhea die verbaasde mij ook …mischien moeten we echt wel meer op omze intuitie vertrouwen…
  Ja inderdaad liesbeth denk dat ze een gave heeft,,.

    /   Reply  / 
 12. Erica

  Tuurlijk heeft ze een gave, anders kan ze nooit zoveel weten…

    /   Reply  / 
 13. Anouk Simmons

  Hallo,

  Ik ben niet zo lang geleden bij Leomiek Rijkenberg geweest op de para beurs. En ik heb maar 1 ding te zeggen hierop; wat een oplichster, wat is zij slecht!!! Toen ik zag dat zij mee deed aan het zesde zintuig zakte mijn broek echt af. Deze vrouw kan er gewoon niets van! Zo zei leomiek dat ik enigs kind was en uit een kleine familie kom, terwijl ik 5 zusjes en 3 broers heb!! ze zei dat ik nog niet getrouwd was en ook nooit zou gaan trouwen, terwijl ik al 7 jaar getrouwd ben! Ze zei dat ik geen kinderen heb terwijl ik 1 kindje heb. Ze zei ook vervolgens dat ik vaak last van hoofdpijn heb terwijl ik daar nooit last van heb.
  Ik moest constant in mezelf lachen toen ze aan het praten was, ze zat echt uit haar nek te ouwehoeren.

  Ik wilde dit eerlijk kwijt, omdat veel mensen in nood naar zo iemand gaan, en ze het echt niet kan. Meer vrienden van mij hebben dezelfde ervaring met haar en ze is een enorme oplichster. En wat ik nog het ergste vind.. ze noemt zich zelf psychotherapeute terwijl ze alles in een negatief daglicht zet, alles wat ze zegt doet ze op een negatieve manier,… ze is onaardig en praat tussendoor constant over zich zelf.

  Ik zou nooit iemand aanraden naar haar toetegaan. een schande is deze vrouw!!

    /   Reply  / 
 14. marjolein

  Hoe is het mogelijk dat Leomiek maar 7 punten kreeg bij dat oorlogsverhaal? Ze had het precies goed met die kogel aan de rechterkant van het hoofd. Die historicus had dat wel door, maar die oude dametjes zaten echt niet op te letten. Zonde.

    /   Reply  / 
 15. gioia

  Er zijn diverse meningen over mensen met een gave. Ik lees van hier heel negatief tot juist positief.Wat ik mij afvraag is:
  HOe is het toch zo, dat bijv bij het programma Zesde Zintuig, sommigen heel lang de tijd krijgen om zich te chanellen, ( zo noem ik dat als leek) en anderen door de presentator binnen 2 min. worden afgekapt?
  Char vond ik vrij algemeen in haar uitingen, er zijn maar weinig mensen met talent die aanvoelen wat er direct speelt.
  Ik vind Leomiek op zich goed overkomen, maar vond toch ook wel dat zij erg met zichzelf bezig is, en niet genoeg focust op de hulpvrager.
  we zullen er niet voldoende achter komen, wie er echt een gave heeft en wie niet,
  het is eigen ervaring materiaal, waar je zelf je mening over mag geven..

    /   Reply  / 
 16. marre

  Hallo,

  Wij,tante en nicht (55 en 30 jaar) zijn net terug van een reading bij Leomiek. Het contact met Leomiek hebben wij beiden ervaren als oprecht, warm en zeer professioneel.
  Wij zijn overtuigd van haar gave want tijdens de reading wist zij zeer treffende dingen te benoemen. Hiermee heeft zij ons in hoge mate verwonderd en zeker ook geholpen.
  Bedankt Leomiek voor je professionele aanpak!
  Trudy en Marre

    /   Reply  / 
 17. Lotje

  ook ik ben bij Leomieke geweest het is een zusje van Char zij is top in coldreading, ik vond haar ronduit SLECHT!

    /   Reply  / 
 18. bibi

  Ik vind dat iedereen voor zich gewoon een bepaalde ervaring heeft. We zijn en denken niet allemaal hetzelfde. Een paragnost of persoon binnen welk gebied dan ook ,kan nog zo goed zijn bijv, maar dan zullen er altijd mensen zijn die het tegengesteld vinden. In het leven kan je het nooit iemand helemaal naar de zin maken denk ik dan maar. Dus met alles heb je veel voor en tegens. In en met alles.

    /   Reply  / 
 19. gioia

  @ Bibi:
  helemaal mee eens hoor, … sommigen mensen klikken en anderen niet, maar ik ben wel blij dat er mensen met bepaalde gaven zijn, en dat Leomiek gaven heeft, zal vast waar zijn. Van Char weet ik het nog niet zo..
  maar dat komt, omdat je het alleen op tv ziet . Als je dingen zelf mag meemaken, dan pas weet je of iets echt is of niet.

    /   Reply  / 
 20. Ko van Dijk

  En zo zie je maar dat voorspellen best moeilijk is :-) Nee, ik had Leomiek geen plek bij de laatste 4 gegeven. Deze dame heeft sterallures en dan loopt het niet goed af. Haar verhaal over Natalee en over Indianen was voor mij het teken dat ze inderdaad alleen maar Indianenverhalen kan vertellen. Maar ze kreeg nog wel even de kans om trots te melden dat de serie haar 83 consulten had opgeleverd. Goed zo Leomiek!!

    /   Reply  / 
 21. dyonne

  zoals bibi al eerder zei, ieder zijn heug en meug. Kan ik me dan ook helemaal mee verenigen. Die ko van dijk heeft denk ik in ieder geval heel weinig te doen overdag en heeft geen full time baan schijnbaar , daar hij genoeg tijd over heeft om alle kandidaten na te lopen(bedoel wat er allemaal over hen geschreven staat enz) en dingen over hen te schrijven, uiteraard allemaal negatief. Van hetgeen IK ervan gevolgd heb, heeft de goede man nog weinig tot geen positieve woorden over gehad voor het hele programma en hun kandidaten. Er zal wel iets achter zitten bij deze man denken jullie ook niet? Maar zoals die ene bibi bij deze reakties schreef: ieder zijn lol en voor en tegens en ideeen, Dat staat vrij in Nederland. maar het nut en de lol zie ik er niet zo van in eerlijk gezegd.
  En misschien heb ik nu wel voorspellende gaves te denken dat de beste man ko van dijk direkt als 1e op die leomiek gaat afgeven (want hier staat zijn reaktie natuurlijk)waarna hij gestaag verdergaat met een ander kandidaat slachtoffer.
  Misschien moet hij de secret eens gaan lezen?

    /   Reply  / 
 22. Ko van Dijk

  @Dyonne, je hebt een Zesde Zintuig. Ko heeft helemaal geen baan maar een eigen bedrijf. Internet en o.a. schrijven in zijn vak. Maar je kunt ook nog je hart ophalen bij de Stichting Skepsis. Als jij gelooft in de lariekoek van de The Secret dan zijn we uitgepraat.

    /   Reply  / 
 23. gioia

  @Dyonne:
  goh, je ziet het: mensen als Ko van Dijk kraken graag anderen af, maar als er iets over henzelf wordt geschreven zijn ze ineens beledigd, wat een negatieve fotonen!Vind je niet:)

    /   Reply  / 
 24. dyonne

  beste ko, die natuurlijk geen ko heet maar alleen de naam van DE ko van dijk graag misbruikt…als jij een probleem met een ander hebt, betekent dat dat je een probleem hebt met JEZELF!!
  Je moest eens wat respect leren opbrengen voor mensen die hun eigen ideeen hebben.
  Verder PAS ik ervoor om te praten met mensen die zo over andere denken te moeten oordelen.
  Ohw ja,waarom zou ik skepsis moeten lezen? Dat is toch die site die nergens respect voor heeft en niets gelooft en mensen niet in hun waarde laat? Die OVERAL iets op aan te merken hebben en het hun werk is om alles en iedereen op wat voor wijze dan ook onderuit te halen? met als doel: iedereen HUN ideen door de strot te boren? volgens mij hebben die lui iets met de jehova;s gemeen. doeiii prettig weekend nog he!

    /   Reply  / 
 25. Ko van Dijk

  @Dyonne, ik moet wel om je lachen. Ko is een roepnaam en komt van Cobus of Koos. De familie van Dijk is inderdaad zeer zeldzaam. Daar betaat er maar één van. :-) Ko van Dijk, helaas, meer dan 400! Dé Ko van Dijk bestaat dan ook niet. Hoewel we een acteur hebben gehad die heel aardig kon toneelspelen maar die is al dertig jaar dood.

  Voor de rest Dyonnne strijd ik tegen de vele CHARlatans die zich medium noemen maar het niet zijn. Ik kan dit doen omdat ik ook vele mediums en paragnosten (Internationaal) ken die wel uitstekend werk doen. Ik schrijf daar ook regelmatig over.

  Ook het ZZ deel1 en deel2 brachten een paar goede mediums voort. Dus dat ik iedereen de grond inschrijf is zeker niet waar. Maar ik blijf wel kritisch.

  @Zeepmadammeke, goed lezen is een kunst.

    /   Reply  / 
 26. dyonne

  ik lees altijd goed, en via google kwam jij nergens naar boven. Mij is in ieder geval wel duidelijk dat jij heel selektief leest en wel alleen datgeen wat je WILT lezen.
  Je zegt: zz heeft goede mediums voortgebracht maar die waren er al, alleen deden zij nog niet mee aan het programma.
  Zo zullen er nog wel meer zijn binnen Nederland.
  Ik blijf toch bij mijn mening dat ik in heel het programma van dit jaar goede dingen gezien heb van kandidaten zelfs in de 1e rondes, en ook van deze hierbovenstaande Leomiek heb ik dingen gezien die ik gewoon goed vond. Zo vind ik Leroy een type die zoveel in een woordstroom zegt dat er altijd wel IETS is wat waar is. Als je kijkt naar de kwartfinale waarin hij stond met Bert,Leomiek en Monique de laatste case zeg maar, dan verbaasd het me dat deze knul zoveel punten krijgt. Monique en Leomiek daarentegen kregen maar 25 terwijl ze heel goede treffende dingen zeiden. Zo algemeen bekijk ik het dan snap je? Zo heeft een ieder denk ik binnen het programma ook zijn specialiteiten. Dan tot slot een vraagje aan jou Ko: wat voor mening ben jij toegedan op de opmerking van de grote liesbeth van dijk hierboven op 10 maart. Als we je het toch over sterallures hebt? Hoe moeten we zoiets dan zien volgens jou.

    /   Reply  / 
 27. Ko van Dijk

  @Dyonne, Liesbeth bedoelde met die opmerking dat mediums die adverteren op Speurders zichzelf naar beneden halen. Het was goed bedoeld van Liesbeth om te waarschuwen. Inmiddels kennen we Leomiek wat beter en je leest hierboven de commentaren op haar.

  Goede mediums uit de series: Liesbeth, Petra en André. Uit de tweede serie: Tessa, Leroy, Monique en Nicoline. Maar het blijven indrukken. Er is een hoop geknipt en geplakt en op de producent TéVé Holland valt veel aan te merken.

    /   Reply  / 
 28. rob

  dyonne=leomiek

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>