Prison Break seizoen 4: grote verrassing

Prison Break gaat zijn vierde seizoen in. Vorige week konden we zien hoe Michael Scofield en zijn gevolg uit de Panamese gevangenis Sòna ontsnapte. Je zou zeggen dat het uitbreken en de achtervolging zo onderhand eens tot een einde is gekomen, maar niets is minder waar. The Company belooft Michael en zijn broer Lincoln nooit meer met rust te laten. En Alex en Whistler blijken stiekem nog voor dat bedrijf te werken. Het vierde seizoen van Prison Break begint met een sterke plotwissel.

Michael is namelijk vastberaden om The Company te wreken voor de moord op zijn vriendinnetj Sara. Toen Michael en Lincoln hun eisen niet inwilligden in seizoen 3, is zij onthoofd. Dat hoofd werd vervolgens per expresse naar Lincoln verstuurd. Bewijs genoeg om aan te nemen dat ze echt dood is, nu blijkt dat toch niet zo te zijn. Sara leeft en haar bevrijden is het nieuwe doel van Michael.

In Amerika is er ondertussen onzekerheid ontstaan over het voortbestaan van deze serie. Aldaar is Prison Break een redelijk succes, overzees zijn mensen veel enthousiaster. Tja, het hele concept houdt natuurlijk een keertje op. Al heb ik niet het gevoel dat het hoogtepunt al is bereikt, seizoen 3 was in elk geval ongekend spannend!

Prison Break, 21.30 uur, RTL 5

Uitzending gemist?
Aflevering van Prison Break gemist? Op Surfthechannel kun je buitenlandse hitseries eenvoudig streaming terugkijken. Check in je tv-gids of op IMDB welke aflevering je moet hebben.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Prison Break seizoen 4: grote verrassing

 1. dre

  beetje vreemd om dit nu al te verklappen, ook al zit deze plotwending in het begin van de aflevering.

    /   Reply  / 
 2. Valentein

  Ik ben inmiddels al ver in seizoen 4 en ik kan je zeggen: dit seizoen is weergaloos goed. Als je van Ocean’s Eleven hield, zit je hiervoor ook elke week weer aan je TV gekluisterd. (Al is Michael wel wat aan de vatsige kant dit seizoen, das dan weer jammer)

    /   Reply  / 
 3. william

  Ik heb al de delen gevolgt, maar er is geen een andere serie hier in nederland die dit kan over treffen.Dus ga door met een 5de serie.
  Het is zeer verrassend welke kant het op gaat elke week bloed spannend.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>