Afscheid van Gil Grissom in Crime Scene Investigation

Met wekelijks zo’n miljoen kijkers is Crime Scene Investigation al jaren een succes voor RTL 4. De zender begint vanavond aan het negende seizoen van de misdaadserie. En voor de trouwe fans wordt dat toch een bittere pil. Na jaren van trouwe dienst neemt William Petersen namelijk afscheid, die invulling gaf aan de rol van Gil Grissom.

Petersen vindt het na al die jaren tijd voor wat anders en heeft dus aangegeven de serie te willen verlaten. De schrijvers hebben evengoed een waardige opvolger gevonden in Laurence Fishburne, die halverwege dit seizoen zijn opwachting maakt.

Fishburne zal de rol van patholoog Raymond Langston op zich nemen. Fishburne kennen we verder vooral van zijn rol als Morpheus in The Matrix.

RTL heeft enige tijd moeten wachten met het vertonen van nieuwe afleveringen. Door de staking van de scriptschrijvers een jaar geleden stokte de aanvoer van nieuwe afleveringen. Maar nu ligt er weer een voorraadje klaar.

RTL blijft verder ook alle andere CSI’s uitzenden, het zij op RTL 4 of RTL 5. Voor liefhebbers van misdaadseries is het dus nog even goed toeven.

Crime Scene Investigation gemist?
Aflevering van CSI gemist? Kijk ‘m online en streaming terug via Surfthechannel. Check in je tv-gids of op IMDB welke aflevering je moet hebben.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Afscheid van Gil Grissom in Crime Scene Investigation

 1. MadJo

  Ik denk dat je “Gil Grissom” bedoelt.

    /   Reply  / 
 2. Mark

  Het is ook even wachten dat Cil eruit gaat.. pas ergens op de helft van het seizoen en zijn opvolger doet het goed moet ik zeggen hij speelt nu een paar afleveringen mee in de vs

    /   Reply  / 
 3. gtst2007

  hij gaat denk ik dood

    /   Reply  / 
  1. Robbieboy

   Hij gaat weg omdat hij de dood van een goede bekende (Warrick) niet echt kan verwerken. Sara Sidle is dit seizoen ook een aantal keer te zien, en Gil vertrekt met haar, geloof ik

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>