Bridget Maasland met zoektocht naar geluk op RTL 5

Respect voor Bridget Maasland. Terwijl ze privé in één van de meest moeilijke situaties ooit zit – een breuk met de vader van haar jonge zoontje Mees – draait de camera wel gewoon door voor het nieuwe programma Hoe Word Ik Gelukkig? Niet echt een opnameproces waarin je heel veel privacy hebt. Sterker nog: het is een personality programma waar Bridget heel veel van zichzelf moet leggen. Haar kennende heeft ze dat fenomenaal gedaan. De jongste telg uit de ‘Hoe Word ik-serie’ begint vanavond op RTL 5.

In de nieuwe reeks ondervindt Bridget wat voor anderen het leven de moeite waard maakt en stelt ze zichzelf wekelijks de vraag of dit geluk ook het hare kan zijn. Kritisch en scherp als altijd neemt Bridget, in acht thema-afleveringen, alle beproefde recepten tot geluk op de som. Met andere shiny happy people knuffelt ze zich het bos door, ze bekeert zich tot het geloof, ontdekt wat tantra is en vraagt aan de aller allerrijksten of geld nu echt gelukkig maakt.

Ook maakt elke week een Bekende Nederlander zijn opwachting in Hoe Word Ik Gelukkig?. Voor de eerste aflevering met als thema De Gelukkige Huisvrouw, vraagt Bridget beauty success story Paulien Mol (voormalig Huizinga) het hemd van het lijf, want zij weet als geen ander hoe het is om het huiselijk geluk te verkiezen boven je carrière. Weliswaar een leven zonder werk, maar met potten thee en zelfgebakken taarten voor het gezin. Ondertussen vertelt ook Carice van Houten hoe je zelf in de huid kan kruipen van een zeer vermogende vrouw.

Opmerkelijk genoeg is Hoe Word Ik Gelukkig geplaatst op de late maandagavond. Waarom geen mooier plekje? Het bewijst voor mij dat Bridget een beetje bungelt tussen de jonge honden van RTL 5. Zal die voorspelling van een vertrek bij de zender dan toch uitkomen dit jaar?

Hoe Word Ik Gelukkig?, 22.20 uur, RTL 5

Zie ook:
- Voorspelling: Dit gebeurt er in 2010 in Hilversum
- Bridget Maasland maakt nieuwe serie Hoe Word Ik Gelukkig?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Bridget Maasland met zoektocht naar geluk op RTL 5

 1. Mike

  Inderdaad met dit tijdslot lijkt ervoor gekozen zijn Bridget langzaam aan de deur uit te werken

    /   Reply  / 
 2. vinn

  Waarom niet gewoon om 20.30/21.30
  erg raar, nu scoort het zeker niet. maar ik ga kijken!

    /   Reply  / 
 3. Martijn

  Neem ook ff mee dat de laatste maanden zowat geen Nederlands product meer te zien is geweest op rtl5 en de zender steeds verder wegzakt.Enige voordeel is dat de maandag nog wel redelijk scoort, dus wie weet vind de kijker de zender weer, maar de kans dat dit gaat floppen is natuurlijk wel enorm.

    /   Reply  / 
 4. Chiel

  AL (!) haar vorige series heb ik met veel plezier gekeken, zal deze dan ook zeker weer gaan kijken. Maar met dit tijdstip vraag je natuurlijk om weinig kijkers, en daar kan die herhaling om zaterdag 20.00 uur weinig aan veranderen.

    /   Reply  / 
 5. AD

  Is dit veel gepromoot door RTL5?

    /   Reply  / 
 6. Topmodel

  Weg ermee op dit tujdslot. Als het niets met mode te maken heeft, moet het niet maandag op rtl5 worden uitgezonden. Antm, fashion show, Bridget???, the cut van tommy hilfiger….. Welk programma past er niet bij? juist ja! wat een domper vanavond.

    /   Reply  / 
 7. Saskia

  Ik was ook wel benieuwd naar het programma
  en de hele insteek, ben op dit moment aan het kijken
  maar ik vind het gewoon bagger tot en met;
  veel te druk, veel te veel, geen rust,
  of komt dat nog?
  Moeten die vips allemaal in racetempo voorbij komen?
  Ik vind het helemaal niks dus
  Soort zoekt soort in de ergste zin van het woord.
  Bah.
  geen enkele boodschap
  en geen enkele reden om hiervan gelukkig te worden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>