Nieuw op RTL 4: Undercover Boss

De Britten en Amerikanen hebben ons al heel wat mooie reality/docu-tv gebracht. Eén van de nieuwste series op de Nederlandse televisies is Undercover Boss, vanavond te zien op RTL 4. De titel is veelzeggend: een directeur gaat undercover in zijn eigen bedrijf om zo te ontdekken hoe het onderaan de personeelsladder er aan toe gaat. Een hernieuwde kennismaking met de eigen zaak dus.

RTL meldt over de serie: “Wekelijks laat een directielid zijn strakke pak in de kast en mengt hij zich tussen het personeel van zijn eigen bedrijf. Voor de medewerkers is hij onherkenbaar, waardoor hij ze het hemd van het lijf kan vragen.

De Undercover Boss krijgt eindelijk zicht op de kwaliteiten van het personeel. Uiteindelijk onthult hij wie hij echt is, wat soms leidt tot grote schrik onder het personeel.” Al kan ik me voorstellen dat de talentjes dankzij dit programma versneld promotie maken.

Nu maar afwachten of de uitzending van deze aangekochte serie aanleiding voor RTL is om een Nederlandse versie te maken…

Undercover Boss, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- SBS maakt Nederlandse versie Undercover Boss

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuw op RTL 4: Undercover Boss

 1. Martijn

  Klinkt als een leuk programma. Ook al is het natuurlijk wel fijn als je baas vertrouwen heeft in zijn personeel :)

    /   Reply  / 
 2. Ricardo

  Hier in NL hebben we al een keer zo’n programma gehad “Terug Op De Werkvloer” alleen het enige verschil met dit programma was dat de baas niet undercover ging werken.

    /   Reply  / 
 3. poppie

  En de nederlandse versie komt dit najaar op een van de SBS zenders (bron telegraaf). Ze lagen zeker te maffen in Hilversum….

    /   Reply  / 
 4. Edwin

  En als SBS het op het scherm brengt is het kwalitatief natuurlijk altijd goed!

    /   Reply  / 
  1. Rein

   en kijk ik per definitie niet

     /   Reply  / 
 5. Eric van den Abbeelen

  De gebruikte foto bij het verhaal is van Undercover Boss uit Amerika.
  Ik heb die 9 afleveringen al gezien en er zitten echt hele mooie afleveringen bij. In een van de afleveringen wordt de undercover boss zelfs ontslagen omdat hij een simpele taak niet onder de knie krijgt, echt mooie tv om te zien.

  Wordt er nu een Britse versie uitgezonden (zoals in het verhaal staat) of deze Amerikaanse serie, bij rtl is nl niets te vinden over welk bedrijf de eerste aflevering gaat.

  Groeten,
  Eric van den Abbeelen
  Cluj-Napoca / Roemenie

    /   Reply  / 
 6. Pingback: SBS maakt Nederlandse versie Undercover Boss | Zappen

 7. Den

  Nederlandse versies van Jouw vrouw mijn vrouw en Secret millionaire waren ook niets vergeleken met de originele engelse of amerikaanse reeksen.. Niet doen denk ik..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>