BN’ers in de rij voor Expeditie Robinson VIP 2011

De makers van Expeditie Robinson hebben dit jaar ruim keus voor het samenstellen van de groep kandidaten. RTL 5 maakt opnieuw een versie met bekende Nederlanders en die staan in de rij om mee te mogen doen, vertelt zenderbaas Remko van Westerloo aan Zappen.blog.nl. “Het verbaast me wel. Na zo’n harde Expeditie Robinson als afgelopen seizoen dacht ik dat geen BN’er zich meer zou opgeven. Het tegendeel is waar. We kunnen ruim kiezen zelfs.”

Dat hoeft niet te betekenen dat er in de 2011-expeditie louter A-sterren meedoen. “Tussen de aanmeldingen zitten enkele verrassende en klinkende namen. Maar het gaat er niet om zoveel mogelijk grote namen mee te laten doen, het gaat om de karakters. Kijk maar naar Wie Is De Mol?. We kijken dus niet alleen naar de celebrity-status, maar wat voegt iemand toe aan het programma en hoe verhoudt hij zich tot de andere namen.”

Naar verluidt vertrekt presentator Eddy Zoëy rond mei richting Maleisië voor de opnames van de nieuwe serie, die dan vanaf september op RTL 5 is te zien. De afgelopen serie met bekende Nederlanders en Vlamingen trok wekelijks een slordige miljoen kijkers, buitengewoon veel voor RTL 5.

Zie ook:
- Remko van Westerloo: Oh Oh Tirol zal niemand teleurstellen
- Eddy Zoëy ronselt BN’ers voor Expeditie Robinson VIP 2011
- Regina Romeijn wint Expeditie Robinson 2010
- RTL 5 in 2011 weer met Expeditie Robinson VIP

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “BN’ers in de rij voor Expeditie Robinson VIP 2011

 1. Timor

  Het programma blijft hoe dan ook geweldig. Ik hoop dat Floortje Dessing meedoet.
  Ik hoop trouwens ook dat er weer een Titanen editie komt, want het is immers weer 6 jaar geleden geloof ik..

    /   Reply  / 
 2. linda

  BN’er is inmiddels wel een erg ruim begrip. De meesten ken ik amper; een A-ster heeft ook helemaal geen tijd om hieraan mee te doen.

    /   Reply  / 
 3. Hans

  Geen idee hoe je bij Maleisie komt, daar zullen de opnamens namelijk niet plaats vinden. Lijkt me sterk dat RTL dat meldt.

    /   Reply  / 
  1. C

   De opnames hebben daar sinds 2007 plaatsgevonden Hans. Afgelopen seizoen ook nog, aangezien de eilanden toen “Langun” en “Gaya” werden genoemd. Deze liggen in Maleisië.

     /   Reply  / 
 4. Daniëlle

  @ hans

  de opnamens zijn toch (bijna??) altijd in maleisie?

    /   Reply  / 
 5. Matt

  Pfff, waarom nou? En wanneer komt peking express weer eens terug, maar dan zonder B-sterren? Graag weer normale mensen :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>