Dennis Storm vindt Expeditie Robinson te soft

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson VIP zal niet met Dennis Storm worden gespeeld. De survivalheld van BNN vindt het RTL-programma te soft, vertelt hij in Spits. “Nee, ik kreeg dat aanbod vorig jaar wel binnen. Maar, nee. Ze overleven daar niet. Af en toe zie je een dier voorbijlopen, maar niemand die bedenkt om het te vangen.”

Dennis vervolgt: “En die hengels, volgens mij hebben ze die echt niet de hele dag. Want als dat wel zo zou zijn, dan ga je toch de hele dag vissen? Dan heb je ook geen honger meer. Er wordt voor gezorgd dat ze het nét niet goed genoeg hebben en dus ruzie met elkaar krijgen. Dat heeft niets met overleven te maken. Dat is gewoon sensatie.”

Dennis Storm maakte samen met Floortje Dessing het nieuwe programma How to Stay Alive, waarin ze situaties nabootsen waarin je moet zien te overleven. “Ik heb inmiddels vijf jaar reiservaring, Floortje twaalf. Het uitgangspunt is dat wij die ervaring gebruiken om te laten zien wat er op reis allemaal mis kan gaan. Als onderdeel daarvan laat ik zien hoe je in het wild moet overleven, met alleen een machete, een zakmes en een zak om water in te vervoeren.”

Zie ook:
- Nieuw BNN-programma Floortje Dessing: How to Stay Alive
- BN’ers in de rij voor Expeditie Robinson VIP 2011

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Dennis Storm vindt Expeditie Robinson te soft

 1. Daan

  Wat een kolder. Regina en Saar waren op driekwart van de reis (3 weken) ongeveer 8 kilo kwijt. dat is dan natuurlijk wel afzien. Durft dit jochie misschien gewoon niet?

    /   Reply  / 
 2. Sander

  Ben het wel eens met Dennis. In de beginjaren draaide het nog niet om sensatie maar om het spel en het echte overleven. De laatste jaren gaat het steeds meer om sensatie. Als je dan gaat kijken naar de seizoenen tot 2004 die door Kanakna werden gemaakt zag je dat het met liefde gemaakt was. Strix had veel kunnen leren door eens te kijken naar de manier waarop Kanakna de productie in handen heeft genomen in het verleden.

    /   Reply  / 
 3. Bernie

  Er gebeurt inderdaad te weinig in ER, al hoewel ik het de deelnemers niet na zou doen. Er mag zeker wat meer pit in. Zogenaamde “wie staat er het langst tegen een paaltje” duel’s zijn te slaapwekkend voor woorden.

    /   Reply  / 
 4. tjep

  Dennis gaat discovery channel’s Survivorman naspelen?

    /   Reply  / 
 5. Maxim

  ik zou t fijn vinden als er 2 reeksen ER per jaar komen, eentje met BN’ers en eentje met “gewone” kandidaten.
  En het budget moet natuurlijk omhoog, want die proeven slaan helemaal nergens op dit laatste seizoen

    /   Reply  / 
  1. Daan

   Idd, en de manier om het spel te winnen is ook een lachertje. Heb je weken lang overleefd en vervolgens beslissen een paar lullige stemmen van ex-eilandbewoners wie er wint…

     /   Reply  / 
   1. Michael

    Idd, dit is altijd hetgeen wat ik zo frustrerend vind aan dit programma, desalniettemin blijft het geweldig om te kijken en dit jaar met Do zal dat helemaal geen afzien gaan worden :D

      /   Reply  / 
 6. piet

  bn-ers tegen onbekende nederlanders. Op twee eilanden en dan later mengen..

    /   Reply  / 
 7. Situation

  Hij past ook beter bij Echte meisjes in de jungle.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>