Dagelijks Tour du Jour op RTL 7 mèt Jakhals Erik

RTL 7 komt deze zomer definitief met een dagelijks sportprogramma dat in het teken staat van de Tour de France. Wilfred Genee presenteert enook Jakhals Erik krijgt een flinke bijdrage. Erik Dijkstra maakt met Marcel Maijer filmpjes in Frankrijk gedurende de Tour de France. Dijkstra schoof het afgelopen seizoen al geregeld aan in Voetbal International. Volgens zenderbaas Marco Louwerens wordt Tour de Jour iets anders dan VI Oranje, al is het succes van die titel wel aanjager geweest voor Tour du Jour.

Louwerens: “Vorig jaar hebben we in de zomer goede ervaringen opgedaan met een dagelijkse sporttalkshow. RTL Tour du Jour wordt geen VI Oranje, want de Tour is tenslotte geen WK. Qua sfeer is de talkshow wel vergelijkbaar. We hopen met RTL Tour du Jour een brede groep wielerliefhebbers dagelijks op een laagdrempelige en aanstekelijke manier de Tour de France mee te laten beleven.”

Met Tour du Jour gaat RTL 7 dus de concurrentie aan met Mart Smeets op Nederland 1, die al jaren op de late avond een wielertalkshow maakt. Tour du Jour kan echter op een aantrekkelijker tijdstip worden uitgezonden, en wel vanaf 20.30 tot 22.40 uur. Genee presenteert vanaf het Westergasterrein in Amsterdam met dus bijdrages uit Frankrijk. De zender kondigt vaste gasten aan als Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo van Vliet en Michael Boogerd. Ook Johan Derksen is frequent te zien met het laatste voetbalnieuws.

Zie ook:
- ‘RTL 7 met wielervariant VI Oranje’
- Baas RTL 7 aast op Jakhals Erik en Dennis van der Geest
- RTL 7 en Voetbal International verlengen contract
- NOS verzekert zich van Tour de France tot 2015

79 Reacties // Reageer

79 thoughts on “Dagelijks Tour du Jour op RTL 7 mèt Jakhals Erik

 1. Vincent

  Dagelijks ruim 2 uur?!?!?!?

    /   Reply  / 
 2. Dennis

  Leuk!!

    /   Reply  / 
 3. Martijn

  Ook zonder Johan en Rene verwacht ik weer een topshow. Johan Derksen zal misschien wel af en toe aanschuiven met het laatste voetbalnieuws.
  Hoop dat de kijker dit weer gaat waarderen.
  De sfeer van Vi oranje was ook top en was eindelijk een waardige opvolger van Barend & van Dorp qua sfeer.
  Lekker de tour volgen op amusementswijze, met vast weer live optredens. Ik ben dagelijks van de partij!

    /   Reply  / 
 4. Joost

  Langer dan twee uur per dag lijkt me wat teveel van het goeie. Verder verwacht ik dat de sfeer zonder Rene en Johan toch behoorlijk anders zal zijn.

    /   Reply  / 
 5. KL

  Jakhals Kutlul :)

    /   Reply  / 
 6. Billy

  Blijf toch lekker naar Mart Smeets kijken

    /   Reply  / 
  1. alex

   Tja, programma’s voor de bejaardentehuizen moeten er ook zijn..

     /   Reply  / 
  2. Tinie

   Ben het helemaal met je eens…. het is juist een programma voor al die mensen met een passie voor de wielersport..

     /   Reply  / 
 7. R.L

  heerlijk….lekker hangen op de bank nam een dag hard werken,vindt je het niets ..kijk dan niet!

    /   Reply  / 
 8. huub brands

  tot nu een heel goed en mooi program leuk voor de wielerfan en vooral de oudere garde 3 wekenlang wielerfeest iedere avond

    /   Reply  / 
 9. janB

  Compliment voor 1ste uitzending. Ga zo voort. We blijven zeker kijken.!!!!
  echte aanrader voor iedere wielerliefhebber.!!!
  veel suc6 de komende 3 weken.

    /   Reply  / 
 10. ronny molegraaf

  op zich wel een leuk programma van wilfred gennee ,maar moet nou persee johan derksen er ook weer in,in een wielrenprogramma zet je toch geen johan derksen ,en gaan ze ook nog voetbal zitten praten ,dat is echt zonde .

    /   Reply  / 
  1. Tinie

   Ronny, ik geef je helemaal gelijk…. weg met die vent

     /   Reply  / 
 11. will van berkel

  Beste Wilfred,
  Als fan zijnde geef ik jou vrijblijvend het advies per direct afscheid te nemen van dhr bert jacobs en daarvoor iemand in de plaats te nemen die meer kennis van zaken heeft, meer ad rem en beter te verstaan is. Mijn inziens zal dit het programma ten goede komen.
  mvg
  Will van Berkel.

    /   Reply  / 
  1. ton pol

   als je niet weet waarover je praat hou dan je mond.
   Bert Jacobs was een voetbaltrainer en helaas al een paar jaar overleden
   Gert Jacobs is een super kerel en kon heel hard fietsen

     /   Reply  / 
  2. jan janszen

   Gert Jakobs is een verademing , dat je hem niet verstaat komt waarschijnlijk door je oren , laat die ergens anders naar hangen of piss off

     /   Reply  / 
 12. Atie Feijen

  Hoe kom ik aan een mail-c.q. website van Gert Jacobs. Brengt een hoop herinneringen terug vanuit Bergen en Emmen van mijn zoon Frank van der Heijden met Gert en de fam.Palmers Frank woont in Australie en probeert in kontakt met hem te komen. Zijn emailadres is [email protected]. Zou het zeer op prijs stellen, bij voorbaat hartelijk bedankt.

    /   Reply  / 
 13. Arie nijkerk

  Die eikel met die zeik snor en z’n vieze lange haar en z’n vieze stoppel baard die leuk staat bij jonge kerels maar niet past bij die ouwe lul die nog jong wil zijn, die eikel die zelf nog nooit gefietst heeft en dan Geesink dan neer zet als een koorknaapje. Zet die LUL aub uit het programma,
  Weg met die klootzak.

    /   Reply  / 
 14. mjh brands

  ik vind dat Arie Nijkerk gelijk heeft laat die mottigen tiss bij zijn eigen sport blijven en onze gesink zo neerzetten dat hij dat doet met zijn voetbal vandalen en de hele rotzooi die er bij hoort wat een vies manneke

    /   Reply  / 
 15. Annette

  ik vind het zo irritant dat Frits Barend niemand van de gasten laat uitspreken. Ze moeten hem niet meer nemen als gast. Hij vindt dat alleen zijn mening telt.

    /   Reply  / 
 16. Sten Harmeling 12 jaar

  Zou het niet verstandig zijn om als nuchtere achterhoeker (geesink) zijn eigen kop te volgen. Vraag mij af of hij wel happy is in zijn leiderstrui. Wordt hem niet teveel opgedrongen. Gert Jacobs wist zijn rol toch ook.

    /   Reply  / 
 17. piet

  ik vind dat jou gasten zelf niets klaar gemaakt hebben
  maar wel veel comentaar hebben op geesing,maar als
  hij weer beter is en weer iets klaar maakt dan is hij weer
  de held.

    /   Reply  / 
 18. Jan meijilink

  Het is een kwestie van Karakter, zoals ook leiding geven van uit de Rabobank ploeg nergens opslaat is het bij de renners van die ploeg ook karakter!!!!!

    /   Reply  / 
 19. Simon kemper

  ‘Wilfred van biefstuk gaat je haar door de war en je bent al niet zo knap dus ik zou zeggn stop met kouwen’

    /   Reply  / 
 20. mjh brands

  ik denk dat rabo plan B uit de kast moet halen voor het te laat is geesink is een hele goeie renner maar komt toch iets te kort bij die grote mannen dus rabo bedenk wat jullie doen het is jammer maar waar

    /   Reply  / 
  1. Ariane van den Berg

   Robert Geesink heeft heel veel talent, hij is echter nog erg jong, de toppers zijn allemaal ouder. In ieder geval heeft hij de jongenrentrui. Chapeau Robert.
   Als echte wielerliefhebster heb ik mij gisteren geergerd aan Johan van der Velde. Zijn verhaal over af laten kopen van een overwinning is de erecode van de wielrenners breken. Het peleton pruimt je dan niet meer.
   Maar weet hij veel, want hij weet niet veel. Hij kan niet tippen aan Geesink, kwa mentaliteit en beschaving. Hij is dan ook nog nooit kopman geweest in een grote ronde.
   Het programma tour du jour is wel amusant, succes er mee.
   groet, Ariane

     /   Reply  / 
   1. Kim

    Jou wielerliefde mag dan wel groot zijn en waarschijnlijk is het dan ook vervelend om te horen dat er overwinningen gekocht worden. Maar dit is toch echt de grote waarheid en het gebeurt heel erg veel. Alleen spreekt er nou eens iemand openbaar over.

      /   Reply  / 
   2. jan janszen

    Johan vd Velde was een hele grote wielrenner dat vooraf , maar…een progamma op prime time met geweldige sidekicks een dik uur lang de mooiste sport /humor en amusement wat willen wij als wielerliefhebbers dan meer? is toch een geweldig mooi progamma ? ik mis het niet 1 keer , en laten we eens net als Gert wat positiever naar onze jonge renners kijken dan belooft toch weer wat? de tijden van Raas en Kneteman vd Velde van Poppel moeten nodig terug!!!!!!

      /   Reply  / 
 21. Hulswit

  http://www.bndestem.nl/multimedia/archive/02046

  Wat een diep diep respect heb ik voor Johnny Hoogerland na het zien van de val en deze bijgevoegde foto.
  Ik hoop dat het allemaal goed geneest en dat hij de tou uit kan rijden.
  Petje af voor em. Chappeau!!!

  Groetjen vanuit rotterdam

    /   Reply  / 
 22. Irma

  Johnny Hoogerland,wat ‘n bikkel ben jij,respect!!Ik hoop dat de pijn te verdragen is ,33 hechtingen ongeloofelijk,en of je nu wel of niet de tour uitfietst,jij verdient de bolletjestrui!!Tip voor de tour leiding,maak n’s ‘n gebaaren geef Johnny zowiezo aan ‘t eind in Parijs de welverdiende BOLLETJESTRUI!!

    /   Reply  / 
 23. Jan

  Vraag aan Jeroen Blijlevens,

  Hoe kan het toch dat het “vrouwen”wielrennen zo onderbelicht blijft? Vergelijk het met het schaatsen waar de vrouwen evenveel aandacht krijgen als de mannen. Jammer dat de prestaties van onze Marianne niet zo in het nieuwes komen als al hetgeen zich tijdens het tourgeweld afspeelt.

    /   Reply  / 
 24. jos duits

  Mijne Heren zou Geesing niet de vechtlust of te wel de ballen van Johnny hoogenband moeten hebben,groetten jos duits

    /   Reply  / 
 25. Theo

  Heeft elke ploeg een bolletjes trui of wordt deze ter plekke gemaakt?

    /   Reply  / 
 26. peter

  hoeveel eten jullie op een dag als vandaag.op de fiets

    /   Reply  / 
 27. Henk de Winter

  Waarom gaat niemand voor een interview achter die bestuurder van die auto aan? Een beetje hoor enn wederhoor zou toch niet misstaan.

    /   Reply  / 
 28. evert

  leuk 2 brooertjes gladde koppies mooi programma succes

    /   Reply  / 
 29. SHARON

  heeey
  wat was het sms nummer van de vraag
  bij tour du jour want ik ben em vergete :(

    /   Reply  / 
 30. Leonie

  Wat heeft Jacobs nog een lekker koppie zeg!

    /   Reply  / 
 31. Joke

  Michael en Gert komen jullie weer naar Oostvoorne de 4e augustus achter de derny rijden. Jullie zijn helemaal TOP.
  Kan Gert gelijk meezingen met die Roelvink want Gert kan ook goed zingen . Hebben we een paar jaar geleden ook in Oostvoorne op de after party gehoord.

    /   Reply  / 
 32. Tinie

  wat een aanfluiting dat programma…… geef mij maar de avondetappe mensen die verstand en een passie voor wielrennen hebben. wat moet die idiote voetbaltrainer bij een wielerprogramma, durft die ook nog te oordelen over wielrenners die bij de wereldtop behoren…. wat een gefrustreerde ouwe vent… schakel nu lekker over naar het Belgisch wielerprogramma waar met veel respect en kunde over deze sport wordt gesproken… daarna heerlijk de avondetappe…

    /   Reply  / 
 33. Caramba

  Dit programma mankeert slechts 3 dingen:
  -De microfoon van Gert Jacobs staat te hard.
  -Gert Jacobs kijkt te schrander uit zijn ogen voor het verhaal dat hij wil vertellen.
  -Zonder koebel-achtige oorring (niet van die gordijnroederingen) is Jacobs niet als renner herkenbaar

    /   Reply  / 
 34. Hans

  Wat een slap programma,gelul over niets,die Gert Jacobs kon aardig fietsen,maar verstand heeft hij niet,maar de grootste ergenis is wel die eikel van een jakhals,heb werkelijk nog nooit zo’n eikel mee gemaakt,eerst loopt hij bij het voetbal betweterig te doen en nu doet deze leeghoofd ook nog of hij verstand van wielrennen heeft.
  Wil je echt kwaliteit zien en horen,kijk op VRT het live verslag van de etappe en kijk ‘savonds naar VIVA LA VELO,maar ja Belgie is dan ook HET wielerland,daar kunnen die klunzen van RTL+NOS nog iets van leren.
  Het gaat niet om leuk doen,maar om kundig oordeel.
  Nee Tour Du Jour is na het boks-programma van enkele weken geleden het meest dramatische sport-programma van RTL,gauw stoppen met dit handeltje

    /   Reply  / 
 35. Joop van der Vliet

  Natuurlijk heeft Gert nog nooit iets gebroken,tijdens een criterium zit hij meer op een stoel ergens binnen dan dat hij rondjes rijd.

    /   Reply  / 
 36. jan janszen

  En weer zon drol ene Hans…. heb me wezenloos geergert aan Frits Barend en Danny NNelissen die het nodig vonden Robert Geesink als mentaal zwak af te schilderen Frits Barend drolletje ajax geen ene moer verstand van wielrennen maar ook zich daar tussen likken (letterlijk) want ons kent ons he, even alles buiten beschouwing de ene val is de andere niet, schaafwonden en een snee hechtingen en /of daarbij met 50 per uur na salto op je onderrug te vallen waar de spieren voor het klimmen oh zo nodig zitten , dat maakt nogal een verschil. Maar nu Robert Geesink een 24 jarige jongen die kort geleden zn vader op 51 jarige leeftijd zo oneerlijk verloor nog vol van het gemis en verdriet, de val , en dan op die mentaal zwakke zaterdag was de verjaardag van zn vader … bah Frits Barend bah Danny Nelissen waarbij Fritz Barend sportmindend Nederland een groot plezier doet niet meer likkend als een ouwe geit op TV te komen , die al mentaal zwak wordt als hij t woord 70 jaar geleden hoort, en wat heeft die salonsocialist nu voor Nederland gepresteerd? zn Vara zakken gevuld en anders niets. Robert Geesink herstel jongen van je leed , en blijf jezelf

  Overigens een verademing Gert Jakobs …en die keer dat Henk Lubberding er was heb meer van die 2 gasten opgestoken dan in al die jaren met die zelfingenomen Smeets, dat de Kneet achter je reed bv in de ploegentijdrit om dan in te pikken nooit eerder gehoord ..of een toptijdrijder die 58 in t uur kan maar wat heb je er aan als het afloopt en er wordt 70 gereden en dat kan die tijrijder helemaal niet ,,,, vindt wielrennen prachtig maar echt verstand er van hebben types als Jakobs en Lubberding

    /   Reply  / 
 37. Hans

  Jan Janszen,als er 1drol is dan ben jij het wel,als je nou Janssen zou heten dan zou jij er verstand van hebben,mijn oude fiets-leverancier nl.
  Of jij kan niet goed lezen of jij bent echt zo stom als jij je voordoet.
  Kijk+luister naar de VRT(Belgie),daar zit de know-how,gewoon wat je wilt zien+horen,kundig en to the point.
  Over dhr Smeets,mr.Vetnek,dat is de kont-kruiper van de grootste doping gebruiker allertijde Lance Armstrong.
  Ik zit niet te wachten op grappig vermaak,lol-broeken genoeg op de tv,nee info.die echt terzake doet en dat geeft toch alleen maar de Belg hoor

    /   Reply  / 
  1. jan janszen

   wat doe je hier dan nog? , zuurpruim ,flikker dan gauw op naar Belgie en sprint mee voor plek 12 leepo

     /   Reply  / 
 38. Ad Veraart

  Veiligheidstip
  Verplicht elke renner om dikkere banden met goed profiel op zijn fiets te monteren.
  Gevolg : Ze rijden minder hard = veiliger
  Ze rijden veel minder lek = veiliger geen gedoe!
  In scherpe bochten slippen ze veel minder gauw.
  In de regen heeft deze band door het profiel meer grip.
  Ook bij olie op de weg heeft deze band.

    /   Reply  / 
 39. Hans

  Ad,het idee is leuk,maar zo werkt het helaas niet.
  1e. is er veel minder respect voor elkaar in het peleton+er is geen leider meer die bepaald wat er gebeurd.
  2e.het mareriaal is zo ver(te ver) door ontwikkeld,dat de geringste fout direct wordt afgestraft,de hedendaagse fietsen zijn nog amper te besturen,frames zijn door de compositie-materialen niet meer in staat om enigzins te torderen,het schakel mechanisme is zo’n fijn gevoelig stukje techniek dat bij een zeer kleine afwijking de ketting blokkeerd,90% van de val partijen zijn stuur/matrieel fouten.
  Vroeger had je met de commandeur op het frame gevoel hoe je schakelde,dat is met de huidige rem-schakelgrepen niet meer,als het electronisch schakelen straks ingevoerd gaat worden komen er nog veel meer ongelukken.
  De tubes die ze nu gebruiken zijn absolute top produkten,maar wel veel moeilijker om ze op je velg te monteren

    /   Reply  / 
 40. jos duits

  Beste Wilfred en vooral bert,zou robert geesink de vechtlust de ballen moettem hebben als jonny hhogeland

    /   Reply  / 
 41. Leo

  Dat Gert Jacobs 14 juli (Quatorze juillet) op z’n Frans niet goed uitspreekt vind ik tot daar aan toe. Dat Wilfred dit ook niet kan/doet vind ik jammer.

    /   Reply  / 
 42. Vincent

  Tour Du Jour #TDJ is nu ook dagelijks te volgen op http://www.yeltv.com YEL mee met je smartphone. Kun je mooi Live meekijken / je emoties / mening kwijt over het programma.

  YEL | Your Emotion Live

    /   Reply  / 
 43. Twan

  Kan die eikel zich niet gewoon bij voetbal houden en niet jullie programma verpesten.
  Hij zegt dat Geesing geen uitstraling heeft moet hij eens in de spiegel kijken, ziet hij iemand zonder uitstraling.

    /   Reply  / 
  1. Tinie

   Helemaal met je eens, laat die idioot met z’n in zijn schouder gezakte kop weg in dit programma. Het niveau wordt met de dag lager… en die andere knuffelhannes kan de naam Johnny niet eens spellen…. Typisch RTL….. vanaf morgen kijk ik niet meer…

     /   Reply  / 
 44. kokkie

  ze hadden beter umberto tan dat kunnen laten presenteren

    /   Reply  / 
  1. jan janszen

   jaaaa of Albert Verlinde altijd makkelijk die Tan of Verlinde als je een moeilijke stoelgang hebt ……………

     /   Reply  / 
 45. Sten Harmeling 12 jaar

  wat een vuile bandplaaker is cadel evans ik hoop de 1 van de gebroeders schleck winnen

    /   Reply  / 
 46. klaas

  Als je pretendeert dat je een programma over de tour de france maakt moet je figuren die menen voetbalanalist te zijn niet in je programma
  betrekken om wielrenners als Robert Geesink af te zeiken met domme opmerkingen. maar ja als je niet zonder je vriendjes uit een ander programma kunt ga dan een avond naar de kroeg en spuug daar je gal onder het genot van een glas bier ,dan neemt niemand het je kwalijk.

    /   Reply  / 
 47. Hetty

  Héél jammer dat Wilfred Geene het programma presenteerd. Hij komt volgens mij alleen om mensen af te katten en in de maling te nemen. Om nog maar niet te spreken over zijn domme opmerkingen. En niet te vergeten om zijn hebberigheid naar het eten!! Te schandalig voor woorden. De gasten aan tafel hebben nog geen hap van hun eten genomen of hij vraagd al of ze het niet lusten. Hij wil het er wel bij hebben. Luistert dan ook niet meer wat de gasten zitten te vertellen, maar focust zich allen nog maar op hun eten!! Dat deze meneer zich niet schaamt, dat noemt zich dan presentator. Zeer jammer voor zo’n leuk programma, waarin mensen juist zoveel te vertellen hebben over hun passie, de wielersport. Jammer dat deze ongeïnterreseerde presentator zich zo profileert en zo gefocust is om mensen er neer te zetten. En inderdaad, hadden ze Umberto Tan maar als als presentator genomen!!

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Deze man is de beste presentator van Nederland, niemand kan aan hem tippen & Umberto al helemaal niet maar dat was natuurlijk ook grappig bedoelt toen je dat zij neem ik aan. Hij is de enige presentator die geen briefje nodig heeft.

     /   Reply  / 
 48. anita de waal

  het nieuwe programma tour du jour is een prachtig programma alleen mis ik iets wij hebben een vriend en die is doof waarom ondertiti\elen jullie dit programma niet

    /   Reply  / 
 49. Hetty

  Je hebt ook geen briefje nodig als je alleen maar mensen aan de schandpaal wilt nagelen. Iets zinnigs komt niet uit zijn mond. En nee, van Umberto Tan was geen grapje, die straalt tenminste nog iets uit.Deze Geene zoekt alleen dingen waarmee hij mensen kan kwetsen en als ze hem een keer op zijn zere tenen trappen, dan haalt hij flink uit. Want daar is hij niet van gediend. Nietszeggend iemand helaas, een baantje als stadsomroeper was beter geweest!!

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Mensen komen toch graag aan tafel bij hem & ze blijven terug komen. En wat vind jij kwetsbaar?

     /   Reply  / 
 50. Hetty

  Ik denk dat ze niet specifiek voor hem komen. Want verstand van wielrennen heeft hij niet. Waar hij voor komt is volgens mij voor de gerechten van de kok. Als de gasten hun gerecht nog niet hebben aangeraakt, durft hij ze al te vragen of ze het niet lusten. Ze schuiven het al naar hem toe, omdat ze al weten dat hij er anders toch wel om durft te vragen. Zo hebberig als wat en ongegeneerd!
  En wat ik bedoel met kwetsen van iemand is, dat hij steeds vervelende situaties, die mensen hebben meegemaakt naar boven haalt. Daar verkneukelt hij zich helemaal op. Vooral bij Gert Jacobs. Als je jezelf zo als presentator moet profileren, ook bij Voetbal International trouwens, dan zijn er toch nog wel andere presentatoren die nog een beetje fatsoen en respect voor andere hebben!!

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Nou nou als je dat al kwetsen vind dan voel jij je eigen iedere dag gekwetst sjonge jonge.

     /   Reply  / 
 51. yvonne

  hallo, een vraagje voor gert,Wat ben jij een leuk mens,
  maar heb jij ooit nog contact gehad met Raas, na alle leuke dingen??

    /   Reply  / 
 52. teun de best

  Hoi Tour de jour,

  Doen de hollanders nog iets in de alpen?

  Maandag daags na de tour is Hoogerland in Boxmeer

  Groetjes Teun de Best

    /   Reply  / 
 53. reinder

  hallo rene,

  heeft meneer Derksen, hoofdredacteur van het zo ongeveer 10e weekblad in nederland, 2e rijtje in de eredivisie, ook wel eens een positieve mening over iemand behalve hemzelf? Hij kan volgens hemzelf wel tegen kritiek, maar
  brand wel iedereen die kritiek heeft af.
  vriendelijke groeten, Reinder
  doe de groeten aan meneer Derksen met de grote D

    /   Reply  / 
 54. jon golstein

  Gert heeft het almaar over mooie vrouwen, nu zit er een mooie vrouw naast hem maar kijkt hij de andere kant o, ik had meer verwacht van Gert. Ik wil wel ruilen.

  Jon

    /   Reply  / 
 55. dennis zegers

  hallo sommige mensen hebben gewoon een harder aanpak nodig dus hou op
  met dat softe gepraat

  Vr.Gr.DZ

    /   Reply  / 
 56. Jan de Haan

  Beste Wilfred.

  Ik heb met plezier jullie programma gevolgd. Gertje Jacobs, de revelatie van de Nederlandse TV. Volgend jaar weer jong’n maar laat die arrogante kwal van Nelissen maar thuis. daar kotst heel Nederland van. Is hij trouwens wel journalist en moet een journalist niet neutraal zijn?
  Ik zie alweer uit naar Voetbal International met Johan en René. Eindelijk van die wijsneus af.
  Namens heel Nederland,

  Jan de Haan
  Wijchen

    /   Reply  / 
 57. LO

  Ben blij dat de NOS verder gaat met de Avond Etappe, dat is tenminste enige vorm van media-intellectuele en warme streling voor het oog en oor.
  Tour de Jour heb ik enkele keren gekeken, maar ik kan niet anders tot de conclusie komen dat het plat getier, geschreeuw en getetter is. Wie wil dat nu zo’n vorm van vreselijke vorm van dommigheid dat maar door en door gaat op de commerciëlen. Voor de plebs zullen we maar zeggen.
  Nos, voor de bejaarden? Dan zal ik dat wel zijn dan met bijna 30 jaren, maar je wordt tenminste intellectueel gevoed.

    /   Reply  / 
 58. d.norder

  de toerwinnaar is een dag voor het einde bekent ,waaron deze dag niet voor de knegten de zoveel werk hebben verricht

    /   Reply  / 
 59. hansvanzutphen

  Wjk barcelona tim dekker 3pls meerkamp coach te bereiken 0614892639 bel hem.

    /   Reply  / 
 60. joopweijers

  beste gert jakobs
  is je jurk van jomanda ondergepist door de kat van de buurvrouw
  er is geen voorspelling meer goed
  zoek een andere jurk of een ander vrouwtje met een betere jurk

  gr joop weijer4s

    /   Reply  / 
 61. brigit

  Kunnen ze niet beter van Gaal naar de Rabobank groep doen. Dan fietsen zij misschien harder . En krijgt het Nederlandse elftal dan eindelijk een goede trainer.

    /   Reply  / 
 62. marco hommersom

  Hoi Wilfred.
  Zou Kim Holland geen kijkersvraag voor Gert hebben?

  Grt Marco

    /   Reply  / 
 63. wilma van horck

  nou ik wilde even een reactie geven op derksen.
  noemt hij zijn eigen vrouw ook een wijf? ik voel me beledigd dat hij zo iets roept over de vrouwen van de wielrennenrs.ik ga toch ook niet roepen ,dat ik hem een lul vind.bah bah wat een akelig manneke is dat met zijn zeiksnor.

    /   Reply  / 
 64. Ton van Duifhuizen

  Waarom is het niet mogelijk de snelheid van een renner op TV zichtrbaar te maken ?
  Bijv. tijdens een afdaling en/of een tijdrit

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>