Nikkie Plessen loyaal aan Remko van Westerloo; transfer?

De laatste keer dat Nikkie Plessen bij RTL 5 te zien is geweest, was met New Chicks. Sindsdien heeft ze zich vol gestort op een eigen kledinglijn en maakt ze een uitstapje naar BNN voor Vier Handen op één Buik. Daardoor dacht ik eigenlijk dat Nikkie met stille trom was vertrokken bij RTL 5, maar in het AD vertelt ze nog voor de zender werkzaam te zijn. Nog wel. “Ik ben daar samen met Dennis Weening nog als enige over. Mijn andere RTL-collega’s zijn naar SBS verhuisd.”

De krant vraagt of ze ook is gepolst. “Misschien wel ja. Ik heb goed contact met Remko van Westerloo. Als hij me belt met een droomprogramma zou dat zomaar kunnen.”

Dat klinkt niet alsof het hart van Nikkie vurig klopt met RTL-bloed en dat blijkt ook wel uit de quotes die volgen. De presentatrice vertelt helemaal niet zo tevreden te zijn over haar laatste klussen, te weten New Chicks en X Cherso. “Als ik dat terugzie, denk ik: wat was daarin mijn toegevoegde waarde nou? Al vond ik daar het reizen hartstikke leuk. Ik wil meer van mezelf laten zien in een programma. Veel mensen zien nog steeds een blond meisje dat van kleren houdt. ‘Die zal wel dom zijn.’ Dat ben ik niet. En ja, ik houd van mode, maar ook van motorrijden. Ik zou ook wel eens willen laten zien dat ik wat van politiek weet.”

Nou, als Remko van Westerloo met SBS nog mee wil doen aan de verkiezingen, zoals RTL en de publieke omroep meerdere programma’s creëren, dan weet hij wie hij moet bellen.

Zie ook:
- Tanja Jess en Nikkie Plessen met tienermoeders voor BNN
- RTL 5-baas vindt thuiszittende presentatoren ‘een ding’
- RTL 5 weer lekker ordinair met New Chicks

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nikkie Plessen loyaal aan Remko van Westerloo; transfer?

 1. Levi

  Nikkie krijgt helaas geen eerlijke kansen op RTL5. Die geven ze haar ook niet echt, want Love in The Wild is ook weer aan haar voorbij gegaan.

    /   Reply  / 
 2. Daniel

  misschien dat ze kan gaan acteren, daar is ze tenslotte mee bekend geworden, tip voor GTST (recast Kim Verduyn), aangezien Angela hoogstwaarschijnlijk toch niet terug wil komen

    /   Reply  / 
 3. Brian

  Nikki lijkt te worden gepasseerd voor ieder fatsoenlijk programma op RTL5, Dennis, Froukje en Lieke mogen de mooie programma’s doen, terwijl Nikki de 15 presenteerde en wat armoedige andere programma’s. Snap niet dat ze wordt aangenomen, terwijl ze haar niet echt lijken te willen. Ze heeft gelijk dat ze nu deze open sollicitatie doet naar SBS6, al is het jammer dat RTL5 alle kansen laat schieten…

    /   Reply  / 
 4. vinn

  Nikki was het perfecte rtl gezicht: Jong, Mooi en Brutaal!
  Denk dat ze ook snel weg gaat, dat zou zonde zijn voor rtl maar als zij zo met haar omga zou ik ook weg gaan

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Nikkie Plessen terug op tv met modeprogramma | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>