Van der Vorst thuis bij Wesley en Yolanthe in Turkije

In een nieuwe aflevering van Van der Vorst Ziet Sterren krijgt de kijker kans om binnen te gluren bij Yolanthe Sneijder-Cabau en haar man Wesley Sneijer. Peter is namelijk naar Turkije gereisd voor een bezoek aan het nieuwe huis van het glamourkoppel. Wesley is daar een superster bij Galatassaray, maar Yolanthe timmert er inmiddels ook flink aan de weg. Ze was er te gast in tal van tv-shows, krijgt de ene na de andere aanbieding en is te zien op billboards door heel de stad.

Afgelopen week presenteerde ze onder grote belangstelling ook haar eigen sieradenlijn in de Turkse hoofdstad. Voor het eerst laat Yolanthe nu het riante appartement zien waar ze wonen: ruim 500 vierkante meter met een fantastisch uitzicht over de stad. Ze vertelt ook openhartig over haar jeugd op Ibiza, de drugsverslaving van haar vader en het leven met Wesley, die zelf ook aan het woord komt. Het paar vertelt onder meer over de plotselinge verhuizing naar Turkije en reageert op de kritiek en de negatieve opmerkingen die ze soms over zich heen krijgen. Ook de moeder en zussen van Yolanthe vertellen over haar.

Ook gaat Peter op bezoek bij de boyband Mainstreet. De vier jongens zijn het Nederlandse antwoord op de Britse boyband One Direction en bij jonge pubermeiden razend populair. Nils, Daan, Owen en Rein stonden dit weekend in een uitverkocht Paradiso waar zich on-Nederlandse taferelen voordeden tijdens hun concert. Krijsende, huilende en flauwvallende meisjes die hun kamers hebben volgehangen met posters van de vier jongens. Peter was erbij en zocht de mannen die allemaal rond de 15 jaar zijn ook thuis op.

Van der Vorst Ziet Sterren, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Van der Vorst Ziet Sterren verliest kijkers op woensdag
- Van der Vorst Ziet Sterren op primetime woensdagavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>