John van den Heuvel spoort boeven op in Op de Vlucht

John van den Heuvel krijgt nog een nieuw programma bij RTL. Naast een tweede seizoen van Ontvoerd en het nieuwe Uit de Greep van een Loverboy is John ook bezig met opnames voor Op de Vlucht. Momenteel zit hij daarvoor op Manilla, waar hij de voortvluchtige pedoseksueel Richard Blom in de kraag heeft gevat.

Dat meldt De Telegraaf althans. “Politie en justitie speurden al jaren naar Blom, die in Nederland nog een lange straf moet uitzitten vanwege misbruik van jonge kinderen”, schrijft de krant. Blom ontsnapte in 2009 aan een langdurig verblijf achter de tralies door naar de Filipijnen te vluchten. Dit Aziatisch land staat bekend als een toevluchtsoord voor pedoseksuelen en heeft geen uitleveringsverdrag met Nederland.

“We wisten dat Blom zeer alert was. Met hulp van een lokale undercoveragent konden we hem in een sloppenwijk traceren. Toen we ook ontdekten dat zijn paspoort op 17 februari verliep, lukte het om hem ondanks het ontbreken van een uitleveringsverdrag in Nederland te krijgen. Goed overleg met de Filipijnse politie en de zeer betrokken politieliaison van de Nederlandse ambassade leidden gisteren tot dit resultaat”, vertelt John bij De Telegraaf.

Zie ook:
- John van den Heuvel stort zich op loverboys voor RTL

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “John van den Heuvel spoort boeven op in Op de Vlucht

  1. B

    Schandalig hoe jullie dingen publiceren denk eens aan de familie

      /   Reply  / 
  2. Op de vlucht

    Vanaf volgende week gaat Op de vlucht, het nieuwe misdaadprogramma van John van den Heuvel van start. Zal dit wederom zo veel te weeg brengen als zijn eerdere programma’s.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>