Jeffrey Wammes gaat ook paaldansen voor RTL 5

Voor de tweede keer in korte tijd doet Jeffrey Wammes wederom mee aan een BN’er-show. Na Sterren Springen is hij dit najaar te zien in Celebrity Poledancing op RTL 5. Ook Winston Post, Claudia Schoemacher, Dilan Yurdakul, Liesbeth Kamerling, Kelly Pfaff,Vincent Vianen,Verona van de Leur, Ron Link, Joyce Mercedes, Sita Vermeulen en de eerder aangekondigde Christina Curry doen mee.

Op dit moment krijgen alle kandidaten een intensieve training van een paaldanscoach, daarvan was gisteren een preview te zien in RTL Boulevard. “Mensen moeten het niet door elkaar halen. Strippen en paaldansen zijn twee verschillende dingen”, aldus Christina.

De kandidaten komen elkaar tegen in vijf shows, waar ze hun acts live voor een deskundige jury moeten uitvoeren om er uiteindelijk vandoor te kunnen met de titel Pole Dancer 2014.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeffrey Wammes gaat ook paaldansen voor RTL 5

  1. hanny

    De mannen hadden ze weg mogen laten beetje gay he?
    gaat die paal die blubber-reet van claudia wel houden?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>