Anouk Smulders presenteert Celebrity Pole Dancing

De sterren zijn nog niet klaar met het kunstjes vertonen op televisie, over twee weken is op RTL 5 Celebrity Pole Dancing te zien. Anouk Smulders krijgt de eer om het paaldansen aan elkaar te praten, zij is de presentatrice van het zondagavondprogramma. Anouk presenteert al Holland’s Next Topmodel voor de zender. RTL 5 maakt verder bekend dat de jury bestaat uit dansgrootheid Louis van Amstel, gezondheidscoach Vivian Reijs en tweevoudig wereldkampioen paaldansen Denise Mulder.

Zie ook:
- Jeffrey Wammes gaat ook paaldansen voor RTL 5
- RTL 5 verleidt Christina Curry tot paaldansen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>