Irene Moors ingevlogen voor presentatie Zeesterren

irene moorsNiet Beau van Erven Dorens maar Irene Moors zal het nieuwe RTL-programma Zeesterren presenteren. De agenda van Beau laat deze vrolijke klus niet toe, daarom is Irene last-minute ingevlogen. Ze geeft leiding aan twee teams met BN’ers die allerlei behendigheids- en spektakelopdrachten moeten uitvoeren in Turkije. De teams staan onder leiding van Gerard Joling en Jamai.

Irene geniet met volle teugen van haar snoepreisje. “Het is heel gezellig hier. Ik ben op het laatste moment ingevlogen en hoefde er niet lang over na te denken”, vertelt ze in RTL Boulevard. “We zijn hier op schoolreisje. Nu zijn we nog aan het bijkomen van de reis. Morgen gaat het spel echt beginnen.”

Zeesterren, wat ook wel wordt vergeleken met Sterrenslag, is in 2016 bij RTL 4 te zien.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Irene Moors ingevlogen voor presentatie Zeesterren

  1. Alies De Boer

    Moors wil geen nietszeggend programma even tussendoor doen, het moet allemaal wel enige diepgang hebben natuurlijk en haar carriere naar het volgende niveau tillen. Sterren op het ijs, sorry, op zee, voor vier afleveringen dan maar doen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>