Richard Groenendijk baalt van stoppen Jopie Parlevlietshow

jopie parlevlietMet wekelijks meer dan een miljoen kijkers is de Jopie Parlevlietshow dit seizoen een groot succes op de zaterdagavond. Toch keert de show niet terug bij RTL, vertelt Richard Groenendijk aan het AD. Het programma zou een te oud publiek trekken naar de zin van RTL, vertelt de cabaretier. En daar baalt Richard stevig van. “Kon RTL maar zien hoe populair Jopie Parlevliet is.”

Het typetje is ontstaan in het theater en vorig jaar kreeg de Rotterdamse haar eigen personality-show op RTL 4. Al snel werd een tweede seizoen aangekondigd, dat in september het levenslicht zag. Pal achter Dance Dance Dance in absolute aantallen gemeten een ongekend succes.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Richard Groenendijk baalt van stoppen Jopie Parlevlietshow

 1. anja albertema

  Ik vind het wel zo jammer dat jopie parlevliet stopt. EIndelijk weer eens iets te lachen op televisie. Stoppen ze. Publiek te oud. Nou niet alleen ik zit te kijken hoor.(50jaar)
  Ook mijn kinderen liggen in een deuk en kijken zaterdag uit naar deze show.
  Ik snap er niks van. Ik wil dat het terugkomt.
  Kunnen we geen aktie voeren?

    /   Reply  / 
 2. Hans van Oostrrhoud

  Was er eindelijk een geweldige leuke show met Jopie Parlevliet op RTL 4 met hoge kijkcijfers….halen ze deze van de Buis af. Waar kunnen we nog genieten van leuke gezellige TV momenten. Alles wat er uitgezonden is misdaad en vechtprogramma’s. Ik hoop van harte dat er een omroep is die Richard Groenendijk weer op de buis laat komen.
  Maar niet getreurd we gaan gewoon naar het theater …. dat is leuker als al die misselijkmakend programma’s
  Op de Televisie …..waar gaat dat heen ???

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>