Nieuwe reality-serie Dave Roelvink

dave roelvinkDave Roelvink laat opnieuw de camera’s toe in zijn leven. Na De Roelvinkjes en de online serie Dave het Huis Uit begint hij in januari aan een nieuw reality-avontuur. Hierin zal ook zijn broer Donny een prominente rol krijgen, verklapt Nicolette Kluijver in RTL Boulevard.

Wat het precieze haakje van de nieuwe serie wordt, is nog niet bekend. Dave is inmiddels succesvol als deejay, zijn jongere broer wil mensen inspireren een gezonde levensstijl aan te meten via een YouTube-kanaal. En vader Dries, die gunt zijn zoons een leven in de spotlights.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>