‘Heftige’ reality-serie 65-plusser Peter Jan Rens in première

peter-jan-rens-doen-ze-039-t-of-doen-ze-039-t-nietHij is vergane glorie in entertainmentland: Peter Jan Rens. Toch weet ‘meneer Kaktus’ op zijn oude dag een real-life soap te bemachtigen, nota bene op jongerenzender RTL 5. Het haakje van de serie: zijn verloving met de 44 jaar jongere Virginia van Eck. Gaan de twee trouwen, of doen ze het toch niet? Peter Jan: “Het wordt een heftige serie denk ik, maar wel vrolijk.”

 

De winnaar van een Televizier-ring vertelt op 538: “Deze reality kenmerkt zich wel door het feit dat ik een verhouding heb met een 44 jaar jongere vrouw die nogal eens wat problemen geeft. En door met haar te trouwen probeer ik mij volledig aan haar te binden zodat ik haar nooit meer kwijtraak. Een grote binder is natuurlijk ook onze dochter. Dat zijn eigenlijk de dingen die ik uithaal om gelukkig te worden met Virginia en mijn dochter.”

 

Virginia droomt van een prinsessenbruiloft, want dit is de enige dag in haar leven dat ze een echte diva kan zijn. Om op de grote dag te shinen in een trouwjurk, bindt ze de strijd tegen de kilo’s aan.

 

De 66-jarige Rens geniet met volle teugen. “Ik vind het fantastisch om te doen. Ik heb nog nooit zoveel eerlijke ongegeneerdheid meegemaakt. Als ik het terugzie denk ik ‘Oei, dit gaat wel heel ver’, maar ik vind het wel boeiend om het mensen te laten zien. Ik denk dat er een hoop vooroordelen verdwijnen.”

 

Doen ze ’t of doen ze ’t niet, 20.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>