Videoland komt met geïmproviseerde misdaadserie Suspects

jeroen spitzenbergerRTL brengt binnenkort een nieuwe dramaserie naar het on demand-platform Videoland: Suspects. In deze misdaadserie zijn hoofdrollen weggelegd voor Carly Wijs, Jeroen Spitzenberger en Britte Lagcher. Zij vormen het team Criminele Inlichtingen. Bijzonder is dat de acteurs zonder script werken: scènes worden geïmproviseerd.

Over Suspects: Susan (Carly Wijs) is teamleider. Haar werk is haar leven. Ze staat onder alle omstandigheden achter haar team, maar is ook in staat om keiharde beslissingen te nemen als dat nodig is. Een rechercheur die zowel slachtoffers als daders immer met respect behandelt. Ze is ad rem, geestig en straalt autoriteit uit. Daan (Jeroen Spitzenberger) is de ervaren rechercheur met een sterk ontwikkelde intuïtie. Uitermate bedreven in het ondervragen van verdachten. Hij heeft het (meestal) meteen door als iemand liegt en bijt zich daar als een pitbull in vast. Een man van actie: Daan houdt van kruisverhoren, maar ook van achtervolgingen en arrestaties. Daarbij is hij uitermate charmant. Liv (Britte Lagcher) is een agent in hart en nieren. Gepassioneerd en er vol van overtuigd dat ze met haar team iets kan betekenen in de wereld. Vlijmscherp, met een oog voor details en in het bezit van een analytisch brein. Wijs voor haar leeftijd en hoewel ze zich ervan bewust is dat ze nog veel moet leren, is het haar grootste wens om op een dag Susans baan te hebben.

Mark Rietman, Maarten Heijmans en Yootha Wong-Loi-Sing kruipen in de rol van verdachte in de afleveringen. Suspects is eerder in Engeland gemaakt, aldaar een behoorlijk succes. Het is de bedoeling om nog dit voorjaar de eerste aflevering naar Videoland te brengen. Of Suspects daarna een tweede leven krijgt op één van de RTL-zenders, is niet bekend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>