Joel de Tombe toegevoegd aan cast Nieuwe Tijden

nieuwe tijdenOver twee weken begint het tweede seizoen van Nieuwe Tijden op Videoland en daarvoor zijn wat nieuwe acteurs aangetrokken. Onder andere Joel de Tombe gaat spelen in de on demand-serie. Joel is ooit bekend geworden via Idols, daarna heeft hij geacteerd in BNN-serie Start-Up, Flikken Maastricht en de musical Sky. In Nieuwe Tijden kruipt hij in de huid van de mysterieuze Mark.

 

Wat RTL prijsgeeft over het tweede seizoen: “Het wordt nog spannender, zeker wanneer Karim alleen terugkomt van de wittebroodsweken en twee nieuwe bewoners hun intrek in het huis nemen. Eén daarvan treft Karim tot zijn verbijstering aan in zijn kamer. Het is de charmante, maar manipulatieve Elin (Jolijn Henneman) die Sil van alles op de mouw speldt.

 

De andere huurder is de mysterieuze Mark (Joel de Tombe) voor wie zowel Moon als Tiffy gelijk valt. Deze liefdesdriehoek zet de verhoudingen in het studentenhuis volledig op scherp. Moon pakt haar kans bij Mark, maar dat heeft verstrekkende gevolgen… Moon van Panhuys wordt in het tweede seizoen van ‘Nieuwe Tijden’ gespeeld door Judith Noyons. Verder keren Soy Kroon, Holly Mae Brood, Cecilia Adorée, Serge Mensink en Olaf Ait Tami terug.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Joel de Tombe toegevoegd aan cast Nieuwe Tijden

  1. Essie

    en Wouter Zweers (Quinn) en Lisa Bor (Carlijn) dan?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>