Nieuwe real-life soap Dave en Donny Roelvink

donny roelvinkDe Roelvinkjes keren terug op televisie. Drie jaar na de eerste reality-serie wil RTL 5 weer laten zien hoe het is met de familie, al ligt dit keer het zwaartepunt op de broederliefde tussen Dave en Donny. Samen openen ze een club waar overdag gesport kan worden onder bezielende leiding van Donny, rond borreltijd neemt Dave de leiding over voor een feestje.

Donny is al geruime tijd bezig met een fit en gezond lijf, hij heeft er zelfs een eigen YouTube-kanaal voor ingericht. Dave heeft zich juist ontwikkeld als deejay en toert door het hele land om te draaien.

In de vorige soap was Donny juist nog een soort bijvangst, en vertolkte Dave de hoofdrol. We zagen hoe hij weer op het rechte pad probeerde te komen, al dan niet met bemoeienis van vader Dries.

De nieuwe soap van De Roelvinkjes is vanaf april te zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>