Giorgio uit Utopia doet gooi naar Expeditie Robinson

Expeditie Robinson heeft deze week de inschrijving geopend voor ‘gewone’ Nederlanders en daar wordt gretig gehoor aan gegeven. Wannabe-Robinsons plaatsen massaal hun auditiefilmpje op YouTube en soms zit daar ook een bekende figuur tussen. Zoals Giorgio Verweij, bekend als Utopiaan van het eerste uur.

Giorgio vertelt groot fan te zijn van het programma, en krijgt de tranen in zijn ogen bij het horen van de begintune. In zijn filmpje laat hij zien hoe hij een goudvis vangt, een cassave in het wild vindt en daar een maaltijd van probeert te maken. Alleen wil het nog niet erg lukken om een vuurtje te maken, dus de goudvis eet hij rauw op.

Giorgio heeft op dit moment 182 likes, terwijl sommige filmpjes al duizenden keren zijn gewaardeerd.

Bekijk de auditie:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>