RTL-flop Get the Fuck out of my House kanshebber grote tv-prijs

Je zou bijna vergeten dat dit tv-seizoen het programma Get the Fuck out of my House is uitgezonden. RTL 5 stopte 100 mensen in een eengezinswoning en degene die het daar het langste uithield, won een mooie prijs. Ludiek idee, maar de kijker holde al snel weg. Toch maakt het format, gepresenteerd door Nicolette Kluijver, nu kans op een grote internationale tv-prijs: een International Format Award.

Verschillende spelers in het televisievak nomineren elk jaar de beste (nieuwe) formats voor deze prijs. Dit jaar zijn meer dan 320 titels ingezonden, nog 42 dingen er mee in de competitie. Get the Fuck out of my House, geproduceerd door Blue Circle, maakt kans in de categorie ‘best competition reality format’, samen met The Next Great Magician, The Rap Game, Worst Chef en Bake Off: Creme de la Creme.

Overigens is ook het Talpa-format Het Perfecte Plaatje genomineerd in de hoek ‘best brand-driven format’. The Perfect Picture, zoals de internationale titel luidt, neemt het op tegen Drawn &Recorderd, Driven tot Distraction, Special Delivery en Spartan: Ultimate Team Challenge.

De winnaars worden op zaterdag 1 april bekendgemaakt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>