Datingshow Gordon mondt uit in huwelijk: ‘Ik doe het gewoon!’

Het liefdesleven van Gordon gaat niet over rozen. De tv-personality heeft vaak de liefde gevonden, maar even zo vaak ook verloren. Al een tijdje hangt boven de markt dat Gordon op zoek gaat naar een man in een tv-programma. En om te laten merken dat het hem menens is, trekt hij dat meteen door in het extreme. De zoektocht naar de liefde mondt uit in een huwelijk.

 

“Het is niet dat we het in scene zetten en dat het een grap is. Ik ga op tv nu serieus op zoek naar een man met wie ik de rest van mijn leven wil delen”, verzekert hij De Telegraaf. “En mocht dat na een tijdje anders uitpakken, wat ik natuurlijk niet hoop, dan zal er dus ook officieel moeten worden gescheiden. Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van dit programma.”

In de krant vertelt Gordon nu zo’n drie jaar vrijgezel te zijn en de hunkering naar een partner wordt groter en groter. “Op een dag werd ik wakker en ik dacht: ‘Weet je wat, ik ga het gewoon doen!’”

Het nog titelloze programma wordt geen Married at first Sight. “Verschil is dat ik de kandidaten van te voren wil zien en dat ze ook allemaal in het programma komen. We maken gezellige uitstapjes, hebben gesprekken om elkaar beter te leren kennen en uiteindelijk kies ik degene die volgens mij het beste bij me past. En met hem ga ik daadwerkelijk trouwen.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>