Beau neemt 5 Jaar Later over van Jeroen Pauw

Jeroen Pauw houdt het voor gezien met 5 Jaar Later. Hoewel hij vorige week nog een TV Beeld in ontvangst mocht nemen dankzij het interviewprogramma geeft hij nu het stokje door aan Beau van Erven Dorens. Het betekent ook dat 5 Jaar Later verhuist van NPO1 naar RTL 4.

In RTL Boulevard verklapt Beau al enkele interviews te hebben opgenomen, om over vijf jaar weer uit de kluis te halen. Voor de eerstkomende seizoenen gaat hij aan de slag met het archief dat Jeroen heeft achtergelaten.

De publieke omroep-presentator is overigens niet helemaal uit zicht bij 5 Jaar Later. Als producent van TVBV blijft hij wel betrokken bij de totstandkoming van 5 Jaar Later met Beau. RTL zegt in een later stadium met uitzenddata en gasten te komen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>