RTL 5 klaar met Peter Jan Rens en Virginia

peter-jan-rens-doen-ze-039-t-of-doen-ze-039-t-nietDe soap van Peter Jan Rens en zijn Virginia krijgt geen vervolg bij RTL 5. In de voor de zender belangrijke doelgroep trekt de realityserie te weinig kijkers, luidt de motivatie. Peter Jan zelf is verbolgen over de keuze, die hem telefonisch is meegedeeld, en hij uit zijn ongenoegen op Facebook.

“Overrompeld door het ‘nee’, breng ik er hakkelend tegenin dat Peter Jan en Virginia bovengemiddeld scoorde bij RTL5 en veel publiciteit heeft gehaald”, begint hij zijn verweer. “Ik verdedig mij door te zeggen dat we veel betere kijkcijfers hebben dan welke andere reality ook. Ook in de jongerendoelgroepen en zelfs beter dan de Roolvinkjes…”

RTL zegt tegen Peter Jan hoge verwachtingen te hebben gehad van de soap, maar dat het de twee vrij staat om naar een andere zender te gaan. “Het is alsof je iemand de liefde verklaart die vervolgens zegt dat je wel vreemd mag gaan. Ik wil haar op hoge poten nog zeggen dat Peter Jan en Virginia de beste waren en ik een vervolg eis. Maar ik besef dat dat kinderachtig is.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL 5 klaar met Peter Jan Rens en Virginia

  1. PETER X

    maar wil men er ook even bijzetten dat het Nederlandse kijkerspubliek klaar is met RTL NEDERLAND
    RTL glijd wel erg af naar en kijkcijferdieptepunt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>