Joep Parlevliet naar SBS?

jopie parlevlietVolgens Richard Groenendijk zou het zomaar kunnen dat zijn alter ego Jopie Parlevliet terugkeert op televisie. Weliswaar ziet RTL geen brood in de personality-show omdat deze een te oud publiek trekt, maar er liggen andere kapers op de kust. “Er zijn nog genoeg openingen op andere plekken waardoor ik wel durf te stellen dat Jopie gewoon nog terugkomt op tv. Wellicht bij SBS.”

Groenendijk vertelt op Radio 10 dat fans wel even geduld moeten hebben, eerst gaat hij de theaters in met een nieuwe voorstelling. Daarna zou hij weer tijd hebben om De Jopie Parlevlietshow op te nemen.

Groenendijk is bij SBS binnengekomen via Wat Vindt Nederland, dat wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz. Die show trekt zo’n 500 duizend kijkers op de donderdagavond. “Daar lijkt nog wel een vervolg op te komen”, laat de cabaretier doorschemeren op de radio.

Zie ook:
Richard Groenendijk baalt van stoppen Jopie Parlevlietshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>