Gordon maakt nu echt laatste seizoen Hotter than my Daughter

gordon hotter than my daughterHet doek valt definitief voor Hotter than my Daughter. Gordon heeft al een paar keer aangegeven uitgekeken te raken op het makeover-format, maar heeft zich toch nog laten verleiden tot één laatste seizoen, dat volgende week begint. “Dit is je laatste kans om dit programma te zien; na dit seizoen is het écht afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles.”

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>