RTL bestelt tweede seizoen Videoland-serie Suspects

suspectsSuspects krijgt een tweede seizoen. De misdaadserie van RTL’s Videoland heeft het dermate goed gedaan op het on demand-kanaal, dat er meer afleveringen komen. In Suspects zijn hoofdrollen weggelegd voor Jeroen Spitzenberger, Carly Wijs en Britt Lagcher. 

Suspects onderscheidt zich van andere misdaadseries doordat de scènes worden geïmproviseerd, en in één take worden opgenomen. Hierdoor heb je als kijker het gevoel dat je meekijkt met een politieteam in een reality-serie, dan dat je naar een dramaserie zit te kijken.

De Telegraaf weet te melden dat Waldemar Torenstra, Aus Greidanus, zijn zoon Kay Greidanus, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Roeland Fernhout en Katja Herbers een gastrol spelen in Suspects.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>