Gordon kandidaat in Het Perfecte Plaatje

gordonOpnieuw is een naam naar buiten gekomen voor het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje. Na Estelle Cruijff is ook Gordon bevestigd voor de fotografiewedstrijd op televisie. En dat is best een verrassende naam, want Gordon staat nu niet bekend om zijn vele of mooie foto’s. Terwijl het eerste seizoen bestond uit een deelnemersveld van echte hobbyfotografen. Wellicht blijkt een oog voor compositie een verborgen talent bij de alleskunner.

Het Perfecte Plaatje keert na de zomer terug op RTL 4.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>