The Blacklist: Redemption nu al nek omgedraaid

The Blacklist: Redemption - Season 1The Blacklist: Redemption is nog maar nèt op tv te zien, maar de Amerikaanse zender NBC heeft de misdaadserie nu al de nek omgedraaid. De kijkcijfers stellen teleur en daarom komt er geen vervolg op het acht afleveringen tellende eerste seizoen. The Blacklist: Redemption is een spin-off van het bejubelde The Blacklist, een hoofdrol is weggelegd voor Famke Janssen. Zij kwam vorige maand nog naar Nederland voor promotie voor de serie.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>