Peter en Nicolette in tranen in Van der Vorst Ziet Sterren

peter van der vorst nicolette kluijverNicolette Kluijver is door een hel gegaan de afgelopen zes maanden. Al tijden voelt ze zich niet fit, waarvoor ze zich laat onderzoeken. “Daaruit bleek dat ik tuberculose had, maar gek genoeg heb ik dit nooit geloofd. Ik wist dat dit kanker was”, zegt ze in in de seizoensopener van Van der Vorst Ziet Sterren. “Twee weken later zat ik bij dezelfde longarts: ‘We hebben slecht nieuws: het is longkanker’. Het enige wat ik op dat moment kon denken: ‘Ik heb het jullie allemaal gezegd, een half jaar lang’.”

Inmiddels is ze schoon verklaard, binnenkort vertrekt ze voor Expeditie Robinson naar het oosten. Maar de emoties zitten haar nog hoog, zo blijkt in gesprek met Peter. Die overigens zelf ook met natte ogen het verhaal aanhoort.

In de aflevering vanavond ook een gesprek met Thomas Dekker. Peter zoekt de voormalig wielrenner op in Beverly Hills, waar hij een deel van het jaar in de kapitale villa van zijn Amerikaanse vriendin Nathalie Marciano woont. Er wordt gesproken over zijn boek en het effect hiervan op Thomas en zijn omgeving, maar ook over de toekomst en zijn relatie.

Naast Nicolette en Thomas gaat Peter ook op bezoek bij onder andere Anna Nooshin, Hans Kraay jr., Yfke Sturm, Marc en Maurice de Hond, Erica Terpstra, Jaap Jongbloed en Fred van Leer.
Van der Vorst Ziet Sterren, 21.30 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>