Gordon: Laatste seizoen Hotter than my Daughter overtreft alles

gordon hotter than my daughterNog één keer trekt Gordon zijn klerenkast open voor Hotter than my Daughter. De programmamaker houdt moeders die zichzelf net te ordinair kleden een spiegel voor, om ze te helpen aan een betere look. En dan niet alleen hoe een ander de vrouwen ziet, ook aan het zelfbeeld wordt een boost gegeven in het populaire programma.

Het meest schrijnende geval is volgens Gordon een vrouw van 62, die onlangs nog beviel van een kind. Met zijn team aan stylisten en visagisten heeft Gordon de vrouw een stuk gepaster weten te kleden.

Tegelijkertijd is hij bezig aan het laatste seizoen, zo verzekert hij aan RTL Boulevard. “De vrouwen zijn op, we kunnen niet meer genoeg cases vinden”, vertelt hij. Dat er toch nog een reeks afleveringen is gekomen, is vooral op verzoek van de zender.

Gordon in het persbericht: “Bijna iedere moeder heeft gehuild van blijdschap door de fantastische styling van mijn make-overteam. Daarnaast hebben we een heerlijke diversiteit aan kandidaten. We hebben voor het eerst een zoon die zijn vader opgeeft. Maar ook de jongste dochter ooit die haar moeder niet meer kan aanzien en een stiefdochter die ten einde raad is. Dit is je laatste kans om dit programma te zien; na dit seizoen is het écht afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles.”

Hotter than my Daughter, 20.30 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>