‘RTL Boulevard na zomer ook ‘s weekends’

boulevard leidsepleinHet gaat goed met RTL Boulevard sinds de make-over. Zo goed zelfs, dat het programma na de zomer ook in het weekend wordt uitgezonden. Dat bericht het AD op basis van ingewijden. In het veranderende tv-landschap is een anker als RTL Boulevard onmisbaar in het weekend, zo luidt de redenering in de krant.

RTL Boulevard is eind augustus op de schop gegaan; het vooravondprogramma nam afscheid van Albert Verlinde, verhuisde naar het Leidseplein en de formule kreeg inhoudelijk ook een nieuw likje verf. Niet zonder resultaat; in de doelgroep boodschappers steeg het marktaandeel met 2,9 procent, meldt het AD. Dat terwijl veel andere RTL-programma’s juist inleverden.

Mogelijk krijgt het programma op het gebied van entertainment, lifestyle, crime, royalty en internet wel een andere invulling in het weekend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>