Tony Star ‘veel wijzer’ door deelname Adam Zoekt Eva VIPs

adam zoekt eva vips
Al drie jaar lang is Adam Zoekt Eva op televisie te zien, de datingshow waarin singles het avontuur naakt op een tropisch eiland aangaan. Al vanaf de aankondiging in 2014 is Adam Zoekt Eva een spraakmakend format. En dit seizoen omdat een aantal bekende Nederlanders meedoet aan de reeks, waaronder Inge de Bruijn en Tony Star (Oh Oh Cherso). Gaat Adam Zoekt Eva VIPs RTL 5 aan een kijkcijferrecord helpen?

Naast de twee eerder genoemde celebrity’s doen ook Kasia Dolkowska (De Balkjes), Chaira Borderslee, Cassius Verbond en Curt Fortin mee aan de datingshow. Met elk is lang onderhandeld, allemaal hebben ze een eigen prijskaartje. Inge de Bruijn is het wel gewend om in een BN’er-show een kunstje te doen, eerder deed ze al mee aan Dance Dance Dance, Dancing with the Stars, Sterren Dansen op het IJs, Let’s Dance en Op Zoek Naar God. Maar ja, zonder dansoutfit voor de camera verschijnen is toch wat anders.

Dat weet ook Tony Wyczynski, bekend uit Oh Oh Cherso, In Love With Sterretje en Take Me Out. De Hagenees vertelt aan De Telegraaf: “Ik dacht: ik bluf me er wel even doorheen, ik doe mijn broek uit en ga ervoor. Tot ik op het vlotje op mijn Eva’s stond te wachten. Kan ik nog terug, schoot door mijn hoofd. Maar nee, je kunt niet terug. Ik ben in mezelf gaan praten: ’jij wilde die uitdaging aangaan, zie het als een kans, zie het als een mogelijkheid. De vrouwen die er zo aankomen gaan het ook voor jou doen, heb er maling aan’.”

De zes BN’ers kijken tevreden terug op hun deelname, zo blijkt ook uit de woorden van Tony. “Zelf ben ik nu 31 en in een fase van mijn leven waarin ik denk: het is welkom. Ik ben altijd wel bezig met vrouwen en aandacht, maar kom niet de juiste tegen. Waarom zou het niet lukken met zo’n experiment? In elk geval ben ik door Adam Zoekt Eva VIPs veel wijzer geworden.”

De RTL 5-titel staat recht tegenover de tv-hit Hotter than my Daughter op RTL 4, niet heel handig geprogrammeerd. Morgenochtend zal blijken in hoeverre de shows daadwerkelijk in elkaars vaarwater zitten bij het verschijnen van de kijkcijfers.

Adam Zoekt Eva VIPs, 20.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>