Kasper van Kooten presenteert RTL-tijdreis Groeten uit 19xx

groeten uit 19xxKasper van Kooten is al op RTL 4 te zien als vaste panellid bij Beste Kijkers en vanaf het najaar duikt hij ook op in Groeten uit 19xx, waarin bekende Nederlanders worden teruggebracht naar het jaartal dat ze 12 jaar oud waren. Kasper presenteert deze tijdmachine van een tv-programma, dat uit België is komen overwaaien. Reinout Oerlemans is via Lecter Media betrokken als producent.

Van vrijdag tot zondagavond logeren de BN’ers in een huis dat ook helemaal is ingericht zoals in dat jaar. Zonder de technologie en luxe van nu. Dus ook geen internet, smartphones en tablets. Welke bekende Nederlanders met hun gezin teruggaan in de tijd, wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Zie ook:
- Reinout keert terug op Nederlandse tv-markt: Groeten uit 19xx

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>