RTL 7 op weg naar kijkcijferrecord met Ajax – Manchester United

ajax europa league
RTL 7 zou vanavond wel eens een absoluut kijkcijferrecord kunnen behalen met de finale van de Europa League. Ajax ontmoet Manchester United in Stockholm voor de ontknoping van de competitie. Al heel de week leeft de mannenzender toe naar dit evenement, de concurrentie op andere kanalen is geminimaliseerd.

Op de verschillende RTL-zenders staan herhalingen of films geprogrammeerd tegenover de voetbalwedstrijd. NPO1 lijkt niet meteen in het vaarwater van de voetballiefhebber te zitten met een aangekochte reality-serie van André Rieu en een Britse krimi. SBS 6 doet een duit in het zakje met Van Onze Centen en het nieuwe Verzamelkoorts, een niet bijster vernieuwend portretformat met Kim-Lian van der Meij.

RTL 7 begint al in de vooravond met de voorpret middels een voorbeschouwing. rank de Boer en Aad de Mos schuiven aan als analisten naast presentator Wilfred Genee. Ook Marcel Maijer en Simon Zijlemans zijn in Stockholm in en rond het stadion aanwezig en begeven zich tussen fans, spelers en coaches. Daarnaast wordt er live geschakeld met het Museumplein, waar naar verwachting, honderdduizend Ajax-fans de finale kijken. Om 20.45 uur start de wedstrijd met aansluitend de huldiging en nabeschouwing.

Ajax – Manchester United, 20.45 uur, RTL 7

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>