Helga van Leur stopt met RTL Weer

helga van leurHelga van Leur presenteert volgende maand voor het laatst het weerbericht bij RTL. Na twintig jaar vindt ze het tijd voor iets anders, en dus verlaat ze met pijn in het hart de nieuwsorganisatie. “Ik ga een zonnige toekomst tegemoet, maar niet meer bij het dagelijkse weer”, zegt ze in RTL Boulevard.

Naast haar werkzaamheden bij RTL Nieuws geeft Helga al lezingen in het land, waar ze meer de diepte in kan over het klimaat. Die uitdaging lonkt meer dan het aan elkaar praten van het dagelijkse weerbericht.

Eerder dit jaar heeft Helga haar 20-jarig dienstverband gevierd. Waarvoor ze zelf overigens de slingers ophing, en ‘s avonds daarvoor werd uitgenodigd bij RTL Late Night.

Of Helga nog een tegel krijgt in de Walk of Fame voor het RTL-pand in Hilversum, is op dit moment niet bekend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>