De Veerkampjes: het antwoord op De Tokkies?

Vanaf vanavond is het wel en wee van De Veerkampjes te volgen. De wie? De Veerkampjes, een welgestelde Amsterdamse familie bestaande uit Hanny, Ton en Nel Veerkamp. SBS Shownieuws gunt ons elke avond een blik in het leven van deze familie, die ook wel wordt gezien als het antwoord op De Tokkies.

De Veerkampjes waren eerder al te zien bij NCRV’s Man Bijt Hond. Pa Tokkie heeft al aan Nieuwe Revu laten weten de belevenissen van De Veerkampjes weinig interessant te vinden. "Als je naar de tandarts gaat, is het wel zo leuk als er daadwerkelijk iets aan de hand is, kiespijn ofzo."

De Veerkampjes, SBS 6 om 19.25 uur.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>