Eli Stone: advocaat met visioenen op Net 5

De succesvolle advocaat Eli Stone krijgt van de ene op de andere dag last van hallucinaties. Op de gekste plekken ziet hij opeens George Michael het liedje Faith zingen. Zijn acupuncturist meldt hem dat het geen hallucinaties zijn, maar visioenen. En inderdaad, niet veel later komt de hallucinatie in grote lijnen uit. Dat doet een belletje rinkelen bij Eli: hij besluit zijn visioenen, veroorzaakt door een aneurysma in zijn hersenen, te gebruiken voor goede doeleinden.

Eli Stone is de nieuwste serie van Net 5, de zender die zo veel Amerikaanse succes-series uitzendt. Alleen lijkt het aan Eli Stone niet helemaal een nieuwe hitserie te hebben. De Amerikaanse zender ABC heeft vorige week namelijk laten weten zeer waarschijnlijk geen nieuwe afleveringen te bestellen als het door de huidige voorraad heen is. En daar zijn de amper aan het tweede seizoen begonnen….

Wel goed nieuws voor de fans van George Michael. De zanger speelt in meerdere afleveringen een rolletje.

Uitzending gemist?
Op Surfthechannel kun je eenvoudig series streaming terugkijken. Gewoon even in het zoekveld de juiste serie invullen en alle afleveringen verschijnen. Check in je tv-gids of op IMDB welke aflevering je moet hebben.

Eli Stone, 21.25 uur, Net 5

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Eli Stone: advocaat met visioenen op Net 5

 1. MadJo

  Klinkt wel heel erg hetzelfde als “Medium”.

    /   Reply  / 
 2. Yordi

  Herman, wist je trouwens al dat Pushing Daisies ook gecancled is? Heel jammer, want het was echt 1 van de meest originele series van de afgelopen tijd.

  Nu nog 7 afleveringen daarvan in Amerika en dan is het helaas ook met die serie gedaan.

    /   Reply  / 
 3. Herman Roggeveen Auteur

  Ja, zonde. Pushing Daisies is een leuke maar vooral een heel mooi gemaakte serie. Gelukkig hebben we in Nederland nog aardig wat afleveringen tegoed.

    /   Reply  / 
 4. MadJo

  Ah, Eli Stone is een ‘humoristisch’ Medium.

    /   Reply  / 
 5. Arie

  Zit hem nu toevallig even te bekijken en herinner me opeens dat ik de eerste aflevering al gezien had een paar maanden terug. Op zich wel geinig, maarja het is ook wel echt een typische Net 5 serie, en daar houd ik niet zo van.

  Zelfde geld voor Pushing Daisies eigenlijk, ik heb een aantal afleveringen gekeken maar ben toen toch maar afgehaakt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>