Grey’s Anatomy seizoen 5: romantiek viert hoogtij


Wat een verwennerij! De romantische finale van Grey’s Anatomy seizoen 4 is nog maar een week geleden uitgezonden en Net 5 begint vanavond al aan het vijfde seizoen!

Het belooft een erg romantisch seizoen te worden. Meredith en Derek hebben zich vorige week verzoend en alle problemen in hun relatie zijn weggewerkt. Niets lijkt hun geluk nog in de weg te staan. Al overdondert het huwelijksaanzoek van Derek Meredith wel.

Verder is er al veel gezegd en geschreven over het lesbische avontuur van Callie Torres en Erica Hahn. Callie ontdekte aan het einde van seizoen 4 gevoelens te hebben voor Dr. Hahn en heeft geprobeerd dit te ontkennen, tevergeefs. Nu ontstaat er een fikse romance.

Alleen heeft actrice Brooke Smith (Dr. Hahn) de serie inmiddels moeten verlaten. Volgens de schrijvers was haar rol klaar. Smith betreurt dat – en ik ook. In eerste instantie kon ik haar maar moeilijk plaatsen, een vreemde snuiter. Maar nu ben ik erg gesteld geraakt op Erica Hahn. Jammer.

Grey’s Anatomy, 20.30 uur, Net 5

Uitzending gemist?
Op Surfthechannel kun je je favoriete buitenlandse series streaming terugkijken. Vul in het zoekveld de serie in en kies de juiste aflevering. Check in je tv-gids of op IMDB welke episode je moet hebben.

Bekijk de promo van Seizoen 5:

Zie ook:
- Spelletje Derek-Meredith blijft in Grey’s Anatomy
- Halfzusje Meredith vast karakter in Grey’s Anatomy
- Vooral Net 5 profiteert van ‘uitgesteld kijken’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Grey’s Anatomy seizoen 5: romantiek viert hoogtij

  1. Lia

    Hoe kom je erbij dat Rose zwanger is? Is niet zo, hoor!

    Ik ben eigenlijk wel blij dat Hahn er uit is, haar karakter heeft mij nooit echt kunnen bekoren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>