Veronica luidt met GeenStijl 2008 uit

De samenwerking tussen GeenStijl en Veronica krijgt op Oudejaarsavond een vervolg. De twee strijken neer in Uruzgan om met de aldaar gelegerde militairen het nieuwe jaar in te luiden. Ondertussen worden de hoogtepunten uit een jaar GeenStijl behandeld.

Verslaggever Rutger Castricum is met het televisieteam van GeenStijl de laatste twee weken van dit jaar aanwezig op Kamp Holland. Hier doet hij verslag van hoe onze mannen en vrouwen de feestdagen doorbrengen zonder hun partner, familie en vrienden. Hoe is het als deze een paar duizend kilometer verderop zitten? Om 20.30 uur Nederlandse tijd breekt in Uruzgan het nieuwe jaar aan en wordt 2009 op spectaculaire wijze ingeluid.

Vervolgens zendt Veronica om 20.30 uur het GeenStijl-Jaaroverzicht 2008 uit. De weblog GeenStijl staat bekend om haar directe, confronterende en felle stukken over actuele kwesties en personen en kwam het afgelopen jaar regelmatig ter sprake in de media. Zo moest Kay van de Linden, campagneleider van Rita Verdonk, opstappen na een onthullende audioreportage op Geenstijl.nl. Ook minister Ella Vogelaar was, mede door toedoen van GeenStijl, gedwongen om af te treden. De beste en meest besproken GeenStijl-momenten van het afgelopen jaar komen op 31 december voorbij.

GeenStijl en Veronica werkten deze zomer ook al samen met het EK Voetbal. Kort daarna werd al besloten om nog eens samen te werken. Een beoogde samenwerking met BNN liep vorig jaar al stuk.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veronica luidt met GeenStijl 2008 uit

  1. Pieter

    Hopelijk wordt dit wel wat, aan die vorige serie tijdens het EK heb ik me dood geërgerd. Rutger / Geenstijl is gewoon niet voor tv, gewoon lekker op internet laten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>