90210 op nieuwe jongerenavond Net 5

Toen ik op de lagere school zat, was het Beverly Hills 90210 dat de klok sloeg. We zaten elke zondag voor de buis, hadden Panini-plakplaatjesboekjes en een enkeling had al zijn schoolspullen in 90210-print gestoken. Nu, ruim 15 jaar later, wordt de serie over een Amerikaanse highschool nieuw leven ingeblazen. Net 5 heeft de hitserie binnengehaald en programmeert het op de nieuwe jongerenavond, samen met het tweede seizoen van Gossip Girl.

Gossip Girl was deze zomer al op dinsdagavonden te zien met redelijk succes. 90210 is een heel nieuwe serie. Net 5 heeft de afgelopen maanden vooral films op de vrijdag uitgezonden, nu dus twee series voor een jongere doelgroep.

De nieuwe serie 90210 begint met de aankomst van de familie Wilson in Los Angeles. Zij verruilen het platteland van Kansas voor een nieuw leven in Beverly Hills. Vader Harry (Rob Estes, bekend van o.a. Melrose Place) is de nieuwe rector van West Beverly High School. Hij is getrouwd met Debbie (Lori Loughlin uit Full House, Summerland) en samen hebben ze twee kinderen, de tieners Annie (Shenae Grimes) en Dixon (Tristan Wilds), die geadopteerd is. Zij krijgen als nieuwkomers op school heel wat te verduren en dat hun vader het schoolhoofd is, maakt het er uiteraard niet makkelijker op.

Andere hoofdrollen in 90210 zijn weggelegd voor AnnaLynne McCord (Nip/Tuck) als Naomi Clark, het typische verwende rijke meisje en haar vriend Ethan Ward (Dustin Milligan), die vroeger in Kansas Annies vriendje was. Daarnaast zijn er nog medestudenten Navid Shirazi (Michael Steger), die de high school reporter is, de rebelse Erin Silver (Jessica Stroup) en Naomi’s beste vriendin Adrianna Duncan (Jessica Lowndes). Ook spelen leraar Ryan Matthews (Ryan Eggold, Dirt) en oma Tabitha Wilson (Jessica Walter) een grote rol in het nieuwe leven van de familie Wilson.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Gossip Girl loopt de zomervakantie op zijn einde. Blair (Leighton Meester) komt terug van haar vakantie in Europa met een nieuwe vriend. Als ze met hem naar de Hamptons gaat, probeert ze Chuck (Ed Westwick) jaloers te maken. Serena (Blake Lively) en Dan (Penn Badgley) gaan ondertussen ieder op eigen wijze om met hun break up. Terwijl Dan aan het daten is geslagen en een baan bij een magazine heeft aangenomen, krijgt Serena gevoelens voor een lifeguard. Nate (Chace Crawford) op zijn beurt heeft het aangelegd met een oudere, getrouwde vrouw. Jenny (Taylor Momsen) ten slotte heeft ook een bijbaantje genomen, als assistente bij een modebedrijf.

90210, 20.30 uur, Net 5
Gossip Girl, 21.30 uur, Net 5

Uitzending gemist?
Aflevering gemist van 90210 of Gossip Girl? Kijk ze eenvoudig terug via Surfthechannel (90210 en GG). Check op IMDB of in je tv-gids welke aflevering je moet hebben.

Zie ook:
- Net 5 haalt 90210 binnen
- Nieuw op Net 5: roddelen met Gossip Girl

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “90210 op nieuwe jongerenavond Net 5

 1. marciano

  Lijkt me een geweldige serie, de teaser zag er geweldig uit met ”nieuwe generatie” Cory Kennedy

    /   Reply  / 
 2. Diede

  Mijn nieuwe liefdes voor de vrijdagavond.

    /   Reply  / 
 3. Nick

  Ik hoop echt op een megasucces voor NET5. Ze hebben afgelopen jaar zo’n groei laten zien en ze durven ook erg veel. Zeker met zoiets gun ik ze dan zeker succes. In tegenstelling tot SBS die alles irritant promoot

    /   Reply  / 
 4. bart

  vond ‘m nogal tegenvallen, erg makkelijk verhaal. eens kijken of het beter wordt de komende tijd.

    /   Reply  / 
 5. merel

  ik volg dat altijd en daarna gossip girl ik kan niet zonder XD.
  maar zit ze nou wel/niet aan de drugs ??
  maar ik vindt silver cool!

    /   Reply  / 
 6. cathy

  geweldig deze serie maar ik vroeg me nou af ik heb het nou gemist waar moet/ kan ik het trug kijken?!?

    /   Reply  / 
 7. Shanti

  wat is er vorige week dinsdag gebeurd:O.
  xoxo.

    /   Reply  / 
 8. Katie

  Uh die site doet het helemaal niet.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>