Desperate Housewives maakt sprong van 5 jaar

Het vierde seizoen van Desperate Housewives eindigde met een verrassing: een flash-forward naar vijf jaar later. Alle vrouwtjes nog gelukkig met hun mannetje, behalve Susan Mayer. Die had opeens een nieuwe vlam aan haar zijde, Mike Delfino is uit zicht verdwenen. En verder wat kleine veranderingetjes: Gaby is moeder geworden, Bree is topkok en de schattige kindjes van Lynette zijn intussen aan het puberen geslagen. Net 5 pakt vanavond de draad op met het vijfde seizoen van Desperate Housewives.
Nog altijd is Wisteria Lane een broedplaats voor geheimen en roddels. Het vierde seizoen eindigde met de koelbloedige moord van Katherine op haar ex-man. Al die jaren is dat geheim ook geheim gebleven, maar daar lijkt nu verandering in te komen.

Het moet toch verfrissend werken om een sprong in de tijd te maken. Van Desperate Housewives was het eerste seizoen toch het beste. En met die etterende kindertjes van Lynette heb je het op een gegeven moment wel gezien. Eens kijken of deze aanpak ook goed uitpakt.

Uitzending gemist?
Aflevering gemist van Desperate Housewives? Kijk ‘m online terug op Surfthechannel. Check in je tv-gids of op IMDB welke aflevering je moet hebben.

Desperate Housewives, 20.30 uur, Net 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Desperate Housewives maakt sprong van 5 jaar

 1. RJ

  In 5 jaar van peuter naar puber…

    /   Reply  / 
 2. Lia

  De hele cast dus geSORAS-ed :-)

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Sores van Desperate Housewives terug bij Net 5 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>