SBS 6 in Arena voor oefenduel Nederland – Bulgarije

Vanavond wordt er weer gevoetbald! Bulgarije komt naar de Amsterdam Arena voor een oefenduel met het oranje elftal. De uitzendrechten hiervan liggen bij SBS 6, die vanaf 19.00 uur zijn programmering inruimt voor de wedstrijd. Met welke spelers treedt Nederland straks aan en hoe is het met hun vorm gesteld? Jan Joost van Gangelen ontvangt Marco van Basten en Ruud Gullit in de studio.

Nederland en Bulgarije stonden al negen keer eerder tegenover elkaar, waarvan Oranje vier wedstrijden wist te winnen. Drie maal won Bulgarije en de overige duels eindigden in een gelijkspel. De laatste keer dat Nederland en Bulgarije tegenover elkaar stonden was in 2007 in het kader van de EK Kwalificatie 2008. Nederland won onder leiding van bondscoach Marco van Basten het duel met 2-0, dankzij doelpuntenmakers Wesley Sneijder en Ruud van Nistelrooij. Aanstaande zaterdag speelt Oranje voor eigen publiek in een vrijwel uitverkocht stadion.

In de studio praat Jan Joost van Gangelen met Marco van Basten en Ruud Gullit over alle gebeurtenissen rondom het Nederlands elftal. Ook zal de definitieve EK-selectie uitvoerig besproken worden door het drietal. Hans Kraay jr. staat langs de lijn klaar om de internationals voor en na de wedstrijd om een reactie te vragen.

Nederland – Bulgarije, vanaf 19.00 uur, SBS 6

Zie ook:
- Programmering SBS 6 op de schop voor oefenduel Oranje

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “SBS 6 in Arena voor oefenduel Nederland – Bulgarije

  1. arjan

    voorspelling voor vanavond is kijkcijfers van 1,4 tot 1,9 miljoen kijkers

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Van Basten en Gullit bespreken NL – Slowakije bij SBS 6 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>