Eddy Zoëy bevestigt studioshow bij SBS 6; Prijzenslag?

Eddy Zoëy gaat opnieuw de studio in voor zijn nieuwe werkgever SBS 6. Waar hij in het verleden vooral ENG-programma’s maakte, mag hij nu na Take Me Out dus opnieuw de studio in. “Take Me Out vond ik gaaf om te doen bij RTL 5, het was voor mij de eerste keer een studioshow en ik vond het fantastisch. Een studio vol mensen en gezelligheid. Iets soortgelijks ga ik bij SBS 6 doen”, vertelt Zoëy aan RTL Boulevard.

Albert Verlinde meldt dat het hier zeer waarschijnlijk om Prijzenslag gaat. “Iedereen zegt dat het niet zo wordt als het vroeger was, maar er is nu een hele club naar Frankrijk toe om te zien hoe het wordt gemaakt.”

Zoëy is blij met zijn overstap. “Mensen denken altijd dat je zo’n stap maakt voor het geld, maar dat is het niet, je volgt je hart. Bij SBS kan ik allemaal gave dingen doen en bij RTL 5 moet ik wachten op wat gaat komen. Dat is gewoon niet handig.”

SBS 6 is blij met de aanwinsten Zoëy en Maasland, meldt ze aan RTL Boulevard. “We zijn ontzettend blij dat deze twee tv-persoonlijkheden vanaf dit najaar komen versterken. Onze ambities sluiten goed op elkaar aan en de gesprekken over de nieuwe plannen voeren we dan ook met veel enthousiasme.” Inmiddels is ook bekend dat Rick Brandsteder de overstap naar SBS 6 maakt.

Zie ook:
- Rick Brandsteder voor SBS naar Nijmeegse Vierdaagse
- Leegloop bij RTL 5: Ook Rick Brandsteder weg
- Ook Eddy Zoëy verruilt RTL voor SBS
- RTL 5-baas vindt thuiszittende presentatoren ‘een ding’
- Transfer Bridget Maasland naar SBS 6 definitief

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eddy Zoëy bevestigt studioshow bij SBS 6; Prijzenslag?

  1. Michel

    @Bas Ga je nou elke dag die link hier plaatsen? Hoewel een dingen in staan waar een kern van waarheid in zit is het verder een heel slecht geschreven recentie.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Eddy Zoëy brengt Prijzenslag terug als The Price Is Right | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>