Dit zijn de vrijgezellen van SBS’ Wie Trouwt Mijn Zoon?

Wie Trouwt Mijn Zoon? keert dit najaar terug op tv bij SBS 6, werd deze week officieel bekend. Producent Eyeworks heeft zelfs al vijf thuiswonende vrijgezellen gevonden die vanaf heden worden voorgesteld op de website van SBS 6. Anders dan bij Schoondochter Gezocht van de Tros (van enkele jaren terug) is het de bedoeling om in Wie Trouwt Mijn Zoon? telkens vlotte mannen te hebben waarvan je niet zou denken, dat ze moeite hebben om een partner te vinden.

Tegelijkertijd speelt de moeder – en dit seizoen zelfs één vader – een bepalende rol. Want in het eerste seizoen bleken juist zij vaak de eigenaardige en dominante figuren in deze reality-reeks.

De vier moeders en vader Joop stellen hun vrijgezelle zoon dus voor bij SBS 6. Opnieuw is er dit keer een homoseksueel bij: Angelo, zo te horen uit Limburg. En Sebastiaan komt uit de Achterhoek en houdt vooral van knutselen aan auto’s. De vijf mannen zijn minimaal 25 jaar oud, zijn single en wonen dus nog thuis. De andere zoons heten Jeffrey, Jesper en Joey.

De mannen worden aan tien vrouwen voorgesteld. Daar mogen ze er vijf van uitkiezen met wie ze avontuur aangaan. De mannen en moeders gaan onafhankelijk van elkaar met ze op stap. Zullen ze aan het eind van het programma de stap maken om bij hun moeder weg te gaan of blijven ze voor altijd bij hun moeder? Legt de moeder zich neer bij de keuze van de man of gaan ze er voor liggen?

Zie ook:
- SBS 6 aan de haal met RTL’s Wie Trouwt Mijn Zoon?
- Publieke omroep eerder met najaarspresentatie, SBS later
- Sanoma-topman Molman: Herstelplan SBS vertraagd

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Dit zijn de vrijgezellen van SBS’ Wie Trouwt Mijn Zoon?

 1. rt

  volgens mij zijn die foto’s gemaakt met een nokia 6200. Wat slecht gekaderd ook. Prutswerk van SBS

    /   Reply  / 
 2. GTST Rules

  Zijn puur castingfoto’s, de officiele persfoto volgen natuurlijk later.

    /   Reply  / 
 3. hans

  in mijn herinnering kwam schoondochter gezocht op SBS.

    /   Reply  / 
 4. mike

  LOL! Goede opmerking rt op 28 juni 2012 om 10:18

    /   Reply  / 
 5. ook fijn!

  Ach, gelukkig zit er weer een excuus-homo in…

    /   Reply  / 
 6. Pingback: Erik van der Hoff weer bij SBS 6 voor Wie Trouwt Mijn Zoon? | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>