Sterren Dansen op het IJs terug op vroege zaterdagavond

Tess Milne zal ook aan de zijde van Gerard Joling staan in het nieuwe seizoen van Sterren Dansen op het IJs. Ze vervangt daarmee Nance Coolen, die eind vorig jaar werd bedankt voor haar diensten bij SBS 6. Tess en Gerard vormden eerder al een duo in Sterren Springen op Zaterdag. Opmerkelijk is dat de show al vroeg in de avond wordt geprogrammeerd: om 19.00 uur.

SBS 6 begint het nieuwe jaar met de kijkcijferhit. Op dinsdag 1 januari is de eerste aflevering Sterren Dansen op het IJs te zien, dat vanaf 5 januari op de zaterdag verdergaat. Sterren Dansen op het IJs wordt om 19.00 uur uitgezonden, daarna volgt De Grote Vakantieshow met Marc Klein Essink

“Ik heb zin om het nieuwe seizoen Sterren Dansen op het IJs met Gerard te presenteren. Ik ben benieuwd wie van de BN’ers dit seizoen de schaatsen onderbindt”, aldus Tess. Deelnemers en juryleden worden binnenkort bekend gemaakt.

Zie ook:
- SBS 6 promoveert Marc Klein Essink naar zaterdagavond
- Na Sterren Springen ook Skischansspringen met Sterren?
- Gerard Joling voelt zich weer lekker bij SBS 6

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Sterren Dansen op het IJs terug op vroege zaterdagavond

 1. Martijn

  Tja, het is het proberen waard. In landen zoals Engeland is het zeer gebruikelijk om eerder op de avond te starten met de avondprogrammering. Ik vind het overigens wel een groot risico met zo’n succesformat, maar als het werkt dan heb je wel een lekker doorkijkeffect.

    /   Reply  / 
 2. Mark

  19:00 uur tegenover die 1,5 miljoen van Kassa? :O Wat heeft RTL 4 om 8 uur op zaterdag?

    /   Reply  / 
 3. pat

  Misschien moet gerard daarna nog het land door ?

    /   Reply  / 
 4. R

  Fajah Laurens? Lange Frans? Dirk Taat? Wie zullen er meedoen? ;)

    /   Reply  / 
  1. Michel

   Ha ha! Ja maar het kan nog erger! Zie Expeditie Poolcircel bij de AVRO: Ron Link, Charlie Dagelet, Unortodox (de ex an Anouk), Freek Brom, Amanda Krabbe etc

     /   Reply  / 
   1. R

    Doelde meer op de BN’ers die KEER OP KEER aan zulke programma’s meedoen. Babette van Veen amg ook in het lijstje, maar heeft al geijsdanst!

      /   Reply  / 
 5. Chris

  Een goed scorend programma in de vooravond zetten????

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>